Centrul comercial Liberty Center, inaugurat la sfarsitul lunii octombrie de catre dezvoltatorul irlandez Mivan Development, asteapta o crestere de 20 - 30% a traficului de vizitatori si vanzari cu 30%-40% mai mari in luna decembrie, au anuntat oficialii companiei.
„Ne asteptam la o crestere moderata a traficului de vizitatori de 20% - 30% in decembrie fata de noiembrie. Vanzarile vor creste in aceasta luna cu 30-40% fata de noiembrie”, a declarat Marius Barbu (foto), Executive Director Liberty Center.

La deschiderea centrului comercial, Barbu a spus ca se asteapta la o medie anuala de 30.000 de vizitatori pe zi si estimeaza cheltuieli de 20-25 de euro de vizitator. In primele trei zile de la deschidere, Liberty Center a avut 125.000 de vizitatori, principala atractie fiind patinoarul permanent situat la etajul al doilea.

In perioada 18-23 decembrie si 26-30 decembrie, mall-ul va fi deschis pana la orele 24, iar pe 24 si 31 decembrie, intre orele 10:00 – 20:00. Liberty Center va fi inchis pe 25 decembrie si 1 ianuarie, urmand ca din data de 2 ianuarie sa-si reia programul normal, intre orele 10:00 - 22:00.

Saptamana trecuta, omul de afaceri Marius Ghenea a intrat pe piata cafenelelor odata cu deschiderea primei cafenea Testa Rossa din Romania, inaugurata in Liberty Center, in urma unei investitii de 250.000 euro.

Amplasat la intersectia dintre Calea Rahovei si Strada Progresului, Liberty Center are o suprafata inchiriabila de 25.000 mp si 96 de chiriasi, reprezentand o investitie totala de 70 milioane de euro. Agentul de leasing a fost compania de consultanta imobiliara Colliers International, iar dupa deschidere, managementul mall-ului a fost preluat de consultantul Cushman & Wakefield.

Printre chiriasii mall-ului se numara: The Light Cinema , Altex, Sprider, Billa, Hervis, Marks and Spencer, Sephora, Next, Reserved, Kenvelo, Tom Tailor, Steilmann, Leonardo,Pizza Hut, Burger King, McDonald’s, Springtime, KFC, Starbucks, Living si La Zamfir.

Mivan Group este una dintre marile companii internationale de constructii si dezvoltari imobiliare, cu birouri in Marea Britanie, Europa, Statele Unite ale Americii, Orientul Mijlociu si Orientul Indepartat. Mivan opereaza in Romania din 1998 ca parte a joint-venture-ului Mivan-Kier, unde a finalizat un proiect in valoare de 140 milioane de dolari, in cadrul Programului de Locuinte Sociale si de Alimentare cu Apa al Guvernului Romaniei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri