ProLogis, unul dintre principalii furnizori globali de spatii de distributie, a semnat noi contracte de inchiriere pentru circa 22.000 de metri patrati de spatiu logistic in doua parcuri ProLogis situate in apropiere de Wroclaw, al patrulea oras ca marime din Polonia.
Sonoco Poland-Packaging Services, unul dintre principalii furnizori de produse si servicii de impachetare industriala si de consum, a inchiriat 11.000 de metri patrati de spatiu logistic in ProLogis Park Wroclaw III, situat la 7 kilometri sud-est de centrul orasului, in apropierea aeroportului international Wroclaw-Strachowice.

NG2 S.A., producator si retailer de incaltaminte din Polonia, a inchiriat 10.850 de metri patrati de spatiu logistic in ProLogis Park Wroclaw IV, pe care ii va folosi pentru operatiunile regionale de distributie. Parcul este situat la 35 de kilometri sud-est de centrul orasului Wroclaw, de-a lungul autostrazii A4, care uneste Berlinul de Wroclaw si continua spre Ucraina in est.

"Atat Sonoco Poland, cat si NG2 S.A sunt printre principalii jucatori de pe piata si suntem foarte multumiti sa raspundem cerintelor de spatiu de distributie pe care le au in regiunea Wroclaw", a declarat directorul regional al ProLogis pentru Europa Centrala si de Est, Ben Bannatyne.

Portofoliul ProLogis in regiunea Wroclaw include patru parcuri logistice ce contin 14 cladiri, oferind peste 374.000 de metri patrati de spatii de depozitare. Pe langa Sonoco Poland si NG2 S.A., printre clientii actuali se numara companiile Curylo Asterix, Gefco, Emperia Holding, Intercars, Jees Polska, NYK Logistics, Pol Mat si Selena.

Sonoco - cu sediul central in Hartsville, Carolina de Sud - si-a inceput activitatea in anul 1899 si este un manufacturier global de produse industriale si de consum, dar si un furnizor de servicii de impachetare pentru numeroase branduri globale. Sonoco detine peste 300 de birouri in 35 de tari, servind aproape 85 de piete.

Grupul NG2 detine NG2 S.A - compania care se ocupa de reteaua de retail, CCC Factory Sp. z.o.o. care produce incaltaminte si CCC Boty Czech s.r.o. - o companie subsidiara ce este responsabila de organizarea lantului de retail si de vanzarea produselor in Republica Ceha. Grupul NG2 este lider pe piata de retail de incaltaminte din Polonia si este una dintre cele mai mari companii manufacturiere de incaltaminte din Polonia. Sediul central al grupului si fabrica de productie sunt situate in Zona Speciala Economica Legnica, in Polkowice, Polonia.

ProLogis este cel mai mare proprietar, manager si dezvoltator de spatii de depozitare si distributie din lume, cu operatiuni pe 136 piete din America de Nord, Europa si Asia. Societatea detine 40,8 miliarde dolari de active, in proprietate, administrare si aflate in curs de dezvoltare, care includ 51 milioane mp, in 2.898 proprietati, la 30 septembrie 2008.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri