Incepand cu luna iunie 2009, compania de consultanta imobiliara Atisreal isi va desfasura activitatea sub o identitate unica, BNP Paribas Real Estate, in toate regiunile unde compania este prezenta, inclusiv in Romania.
Tranzitia catre brandul unic BNP Paribas Real Estate se va realiza in doua etape: pentru inceput, subsidiarele din Romania, Belgia, Irlanda, Italia, Jersey, Luxembourg si Statele Unite voradopta noul brand in primul trimestru din 2009, urmand ca in Franta, Marea Britanie, Germania si Spania, procesul sa aiba loc in cel de-al doilea trimestru din 2009.

“Anticipam un impact pozitiv al brandului BNP Paribas Real Estate pe piata locala, care are nevoie de prezenta unor companii internationale credibile.In Romania, brandul BNP Paribas Real Estate va intari increderea clientilor in serviciile pe care le oferim, reprezentand o garantie puternica datorita fortei grupului BNP Paribas”, a declarat Ioana Momiceanu (foto), Presedinte si Managing Director al Atisreal Romania.

Decizia de adoptare a brandului unic a fost luata pentru a raspunde mai bine cerintelor clientilor, pentru o pozitionare clara a BNP Paribas Real Estate la nivel international si pentru a sprijini strategia companiei.

Cu ce marje de profit au lucrat in 2007 companiile de consultanta imobiliara

BNP Paribas Real Estate, divizia imobiliara a bancii BNP Paribas. este unul dintre liderii din Zona Euro si a patra companie de consultanta imobiliara ca marime in Europa. Atisreal este cel mai cunoscut brand care va adopta numele BNP Paribas Real Estate, fiind prezenta pe pietele din Franta, Germania, Spania si Marea Britanie.

BNP Paribas: Pierderi de 1,4 mld. euro in T4

In Romania, Atisreal a achizitionat compania Cornerstone International, unul dintre primi cinci jucatori pe piata de profil si succesoarea firmei care a detinut licenta CB Richard Ellis in Romania. Compania a raportat pentru anul 2007 un profit net de 797.459 euro (2.661.123 lei) si o cifra de afaceri de 3,077 milioane de euro (10.269.124 lei).

La nivel global, Atisreal detine peste 65 de birouri in Europa, Orientul Mijlociu, India si Statele Unite si are peste 2.400 de angajati, iar in 2007 a atins o cifra de afaceri de 431 milioane euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri