Incepand cu aceasta luna, Ocif Group, dezvoltatorul proiectului rezidential Vivando Unirii, are un nou director general, in persoana lui Libby Weizman, in varsta de 43 de ani, care il va inlocui pe Avner Bar.
Libby Weizman (foto) locuieste impreuna cu familia in Tel-Aviv, iar de patru ani activeaza pe piata imobiliara din Romania. Vivando Unirii este amplasat pe strada 11 Iunie, in apropierea parcului Carol si cuprinde 110 apartamente cu una, doua, trei si patru camere, investitia totala depasind 22 milioane de euro. Suprafata apartamentelor variaza intre 37 mp si 176 mp, iar terenul are o suprafata de 8.000 mp si a fost achizitionat in anul 2006.

“In prezent, se construieste mansarda si se personalizeaza apartamentele ce vor fi livrate in septembrie – octombrie 2009. Din totalul de 110 apartamente, peste o o treime sunt deja vandute. Locuintele cu doua si trei camere au fost cel mai bine vandute, la un pret mediu pe mp de 2.100 – 2.200 euro plus TVA”, a declarat Libby Weizman.

Dezvoltatorul israelian Ocif Group este prezent pe piata imobiliara din Romania de peste doi ani si are o experienta in Europa de Est, printre proiectele dezvoltate numarandu-se mall-ul din Sofia si cel mai mare turn din Orientul Mijlociu – Turnul Moshe Aviv, o constructie rezidentiala si de birouri de 252 metri inaltime si 69 de etaje.

In primavara anului trecut, Ocif Group, in parteneriat egal cu grupul financiar francez Rothschild, au anuntat ca vor investi cel putin 200 milioane de euro in proiecte imobiliare in Romania, pana in anul 2010.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri