Operatorul britanic The Light Cinema a inchiriat o suprafata de circa 2.000 mp in centrul comercial Shopping City din orasul Sibiu si va deschide sase sali de cinema in primavara anului viitor, a anuntat consultantul imobiliar DTZ Echinox, care administreaza proiectul.
Deschiderea cinematografului face parte din proiectul de modificare a zonei de acces in centrul comercial. Lucrari sunt planificate sa inceapa in aceasta primavara si vor fi finalizate la sfarsitul anului, suprafata inchiriabila a proiectului urmand sa creasca cu 5.000 mp.

“Se vor adauga noi ancore de fashion pentru care se poarta in prezent negocieri cu mai multi retaileri internationali. Aceste demersuri vin in completarea eforturilor de imbunatatire a mixului de chiriasi facute anul trecut, cand au deschis magazine retailerii Humanic, Orsay si Toyplex”, se arata in comunicatul DTZ Echinox.

Primul cinematograf The Light din Romania a fost deschis la sfarsitul lunii octombrie 2008, in incinta mall-ului Liberty Center din Bucuresti, dupa o investitie de 6 milioane de euro.

Sibiu Shopping City, detinut de Argo Real Estate, are o suprafata inchiriabila de aproximativ 80,000 mp si a fost deschis in luna noiembrie 2006. Cei mai importanti chiriasi sunt Real Hypermarket, Carrefour, Baumaxx DIY, Media Galaxy, Mobexpert, New Yorker, Takko, Hervis, Deichmann, Adidas, Reno si Kenvelo.

Argo Real Estate Oportunities Fund este un fond de proprietate listat public la London Stock Exchange si achizitioneaza si dezvolta proiecte de retail in Europa Centrala si de Est, in special in Romania, Ucraina si Republica Moldova. Al doilea proiect al fondului in Romania este Shopping City Suceava, inaugurat in luna aprilie 2008.

Compania de consultanta imobiliara DTZ Echinox a fost desemnata in acest an sa se ocupe de serviciile de property management pentru cele doua parcuri de retail ale Argo Real Estate.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri