Premierul Victor Ponta a anuntat ca ii va trimite luni dimineata presedintelui Traian Basescu noua nominalizare pentru functia de ministru al Transporturilor, dupa ce PNL va lua o decizie in acest sens.
"Vrem sa avem un ministru al Transporturilor care sa se ocupe direct de toate lucrurile astea", a spus Ponta, ministru interimar al Transporturilor, aflat in inspectie pe centura Capitalei, scrie Mediafax.

El a aratat ca ii va transmite presedintelui noua propunere pentru portofoliul Transporturilor luni dimineata, inainte sa plece in vizita oficiala pe care o va efectua la Chisinau.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca PNL va propune un lider liberal pentru sefia Transporturilor duminica dupa pranz, dupa o discutie care va avea loc, dimineata, in Consiliul National al PNL.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca Ovidiu Silaghi si-a retras candidatura pentru functia de ministru al Transporturilor, el mentionand ca, pana la expirarea mandatului interimar pe care il asigura, PNL va face o alta propunere, care va fi prezentata presedintelui Traian Basescu.

Liberalul Ovidiu Silaghi fusese nominalizat in iulie pentru functia de ministru al Transporturilor, post ramas vacant dupa demisia lui Relu Fenechiu, in urma condamnarii sale, in 12 iulie, de catre instanta suprema, la cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul "Transformatorul", pentru complicitate la abuz in serviciu in forma calificata.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri