In ultimii ani, in Romania a luat un avant puternic turismul de afaceri. Firmele din strainatate aleg orase din Romania sa isi organizeze congresele si conferintele, la care pot participa chiar sute de persoane. "Din experienta noastra ca reprezentant al Business Travel International, Romania este preferata pentru organizarea conferintelor, datorita infrastructurii generoase. Exista sali de conferinte complet echipate, iar personalul care organizeaza astfel de evenimente este bine pregatit", a declarat Cristina Irimia, director de marketing al agentiei de turism J'Info Tours.

Pe langa organizarea congresului sau a conferintei, beneficiarii au parte de un intreg pachet de servicii. "Pachetul de servicii care se ofera este complex. in primul rand, cazarea se face la hoteluri de standard superior, iar transferurile de la aeroport la hotel, biletele de avion si serviciile de secretariat sunt incluse in pachet. Organizatorii pun la dispozitie sali de conferinte dotate cu toate cele necesare, plus servicii de traducere simultana. De asemenea, sunt organizate vizite pentru participanti, programe de divertisment si mese festive", a mai spus Cristina Irimia. Piata in dezvoltare, precum si preturile competitive au transformat Romania intr-o destinatie favorita pentru acest tip de turism. "Costurile sunt mai mici decat in alte tari europene. Am constatat o tendinta de crestere a turismului de afaceri si conferinte in Romania si aproximam o crestere de 15 la suta a acestui tip de turism", a mai spus Cristina Irimia.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri