Blue Air va efectua servicii de transport aerian pentru Posta Romana, prin constituirea unei platforme de schimb aeriene pe Aeroportul International „Henri Coanda” sau pe „Aurel Vlaicu”, valoarea contractului fiind de 44,84 milioane de euro, fara TVA.
Contractul vizeaza si serviciile de handling (pentru asistenta avioanelor si a bunurilor transportate in timpul stationarii pe aeroporturi - n.r.) si se va desfasura pe o perioada de trei ani si jumatate, Blue Air Transport Aerian fiind declarat castigatorul licitatiei organizate de Bursa Romana de Marfuri.

Bursa Romana de Marfuri a desfasurat, in calitate de consultant - organizator, procedura de licitatie deschisa pentru achizitionarea acestor servicii, prin constituirea unei platforme de schimb aeriene pe Aeroportul Otopeni sau pe Aeroportul Baneasa.

La aceasta licitatie au putut depune oferte firmele al caror bilant contabil arata o cifra de afaceri de minimum 12,5 milioane de euro in 2007. Garantia de participare la licitatie este de 3,15 milioane de lei (900.000 euro).

“Un parteneriat cu o institutie a statului nu poate decat sa confere mai multa credibilitate unei companii. Ne bucuram ca oferta noastra a fost acceptata in cadrul licitatiei, insa este prematur sa facem orice alte comentarii pana la definitivarea tuturor aspectelor contractuale”, declara, privitor la acest subiect, Gheorghe Racaru, director general al Blue Air.

Numarul unu pe piata locala de low cost, Blue Air mizeaza pe o crestere de 305 a numarului de pasageri in 2008, pana la 1,2 milioane de euro, comparativ cu cei 900.000 de anul trecut, in timp ce cifra de afaceri preconizata este de 130 milioane de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri