Compania Brigada Nord va dezvolta pe malul lacului Corbeanca (foto) din apropierea Capitalei, pe un teren de 17.000 de metri patrati, un complex rezidential cu o valoare de circa 5 milioane euro, a declarat Robert Teodorescu, directorul departamentului Vanzari Rezidentiale din cadrul Regatta.

Fiecare casa are un lot aferent de 500-1.000 de metri patrati. Suprafata construita desfasurata este de 220-340 metri patrati pe vila. Pretul de vanzare a unei vile, in ordine crescatoare a suprafetei, atinge 185.000 de euro, 210.000 euro si 350.000 euro, a spus Teodorescu. El a precizat ca lucrarile au fost initiate recent si vor fi finalizate in luna august a anului 2006. Complexul denumit Lotus, al treilea proiect rezidential dezvoltat de societatea Brigada Nord, va cuprinde cinci imobile de dimensiuni mari, cu o deschidere directa la lac totalizand 200 de metri, case individuale si cinci duplexuri, informeaza un comunicat Regatta. Complexul rezidential Lotus este cel mai interesant proiect amplasat in Corbeanca. Nu este departe de capitala, dar este amplasat in inima naturii. Vederea si accesul la lac il scot din anonimat, adaugandu-i un plus de atractivitate. De asemenea, preturile sunt foarte competitive, a adaugat Teodorescu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri