In 2009 circa 60.000 de turisti romani si-au petrecut vacanta in Egipt. Pentru acest an, autoritatile egiptene si-au propus dublarea numarului romanilor care aleg Egiptul ca destinatie de vacanta.
In acest sens, Egiptul va veni pe piata locala cu tarife speciale. “In curand, Egiptul va avea pachete personalizate pentru piata din Romania care are inca un mare potential in relatia cu Egiptul. Astfel, tarifele vor fi, in medie, cu 20% mai mici fata de aceleasi sejururi vandute in Europa de Vest”, a declarat Ahmed Shokry, consilier turistic in cadrul Ambasadei Egiptului in Romania.

In plus, in acest an, Ministerul de Turism al Egiptului va investi circa 0,5 milioane euro pentru promovare in Romania. “Vom avea o campanie de promovare foarte agresiva in outdoor, media, TV si online”, a mai declarat oficialul egiptean.

In noiembrie 2009, in cadrul targului de turism din Londra, World Travel Maket, Egiptul a demarat oficial cea mai noua campanie internationala de turism.

Sub umbrela „Egipt... unde incepe totul” vor fi initiate o serie de campanii integrate locale de comunicare si advertising pe 26 din cele mai importante piete din Europa, SUA si Asia, dar si Australia, Romania numarandu-se printre aceste tari.

Anul trecut, 12,8 milioane de turisti au vizitat Egiptul, majoritatea acestora provenind din Statele Unite, Asia si Europa de Vest.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri