Germanwings a reluat partial zborurile incepand de ieri si va transporta inapoi in Germania pasagerii blocati in aeroporturile internationale, programul de zbor al companiei fiind disponibil pe pagina sa de internet.
Sunt prioritare zborurile spre insule si alte destinatii mai indepartate, care nu dispun de alte mijloace alternative de transport pentru intoarcere, a anuntat compania, conform NewsIn.

Germanwings a primit pentru acest nou program de zbor aprobarea autoritatilor in vederea folosirii unei parti a flotei pe aeroporturile germane. Compania are o flota de 27 de avioane noi de tip Airbus A319.

Norul de cenusa format in urma eruptiei vulcanice din Islanda a provocat, incepand de joi, anularea a circa 63.000 de zboruri si paralizarea circulatiei aeriene la nivelul Europei, inclusiv in Romania, transportatorii aerieni europeni inregistrand pierderi de circa 150 milioane euro pe zi din aceasta cauza.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri