Fratii Marius si Emil Cristescu vor deschide in luna aprilie 80 de camere noi la hotelul Timisoara, ridicand totdata gradul de confort la 5 stele dupa investitii de circa 10 milioane de euro, si urmeaza sa aloce alte 9 milioane de euro pentru o parcare subterana, spa si un centru de conferinte, scrie Mediafax.
"Estimam pentru acest an o crestere a cifrei de afaceri cu 30%, datorita faptului ca vom deschide 80 de noi camere la hotelul Timisoara din Timisoara. Deschiderea va avea loc cel mai tarziu pe 15 aprilie, cand clasificarea va trece de la patru la cinci stele. Modernizarea intregului ansamblu ne-a costat aproximativ 10 milioane de euro", a declarat Marius Cristescu, care detine, alaturi de fratele sau Emil grupul de firme Bega.

Hotelul va fi primul de cinci stele din Timisoara.

Bega Turism detine hotelurile Timisoara si Nord, din Timisoara, care au 140, respectiv 36 de camere si hotelul Timisoara din Sannicolau Mare, cu 40 de camere.

"Dupa inaugurarea celor 80 de camere incercam sa scoatem autorizatiile pentru construirea la hotelul Timisoara a unei parcari subterane cu 100 de locuri, a 1.500 de metri patrati de spatii comerciale, un spa de 3.000 de metri patrati si o sala de conferinte cu 2.000 de locuri, care va fi cea mai mare din oras", a spus Cristescu.

El a adaugat ca proiectul de dezvoltare va necesita investitii de circa 9 milioane de euro.

Bega Turism a a incheiat anul 2010 cu o crestere cu 10% a cifrei de afaceri fata de anul precedent, respectiv de la 3 milioane de euro la 3,3 milioane euro. Majorarea se bazeaza, potrivit lui Cristescu, pe cresterea cu 10% a gradului de ocupare.

Grupul Bega, controlat de fratii Emil si Marius Cristescu, cuprinde peste 30 de firme din mai multe domenii, printre care industria chimica (Begachim, Chimforex), foraj petrolier (Foraj Sonde Craiova), comert (Bega Com), turism (Bega Turism), transport (Bega Trans Auto) si imobiliare (Bega Imobiliare).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri