Comentarii pe articolul Noul aeroport al Capitalei, o afacere profitabila?


De ce nu la BRASOV?

Mariana Serban la 24 August 2008, ora 20:47
De ce nu la BRASOV?
Pentru Bucuresti se gasesc repede fonduri, dar pentru provincie ne vaitam permanent ca n-avem bani. La Brasov s-a propus de mai multi ani construirea unui aeroport, dar pe bucuresteni ii deranjeaza acest lucru, ca le ia "spuma". Poate "jumate in patru ani" se vor aproba fondurile si pentru Brasov; cum ne aducem aminte de Ceausescu, cum se realizau toate. Bineinteles ca bucurestenilor nu le mai trebuie si al treilea aeroport; cum altor metropole din lume le ajunge doar 1 aeroport, acestora de ce nu le-ar ajunge.
Mai bine ar investi in modernizari care sa evite incidentele anterioare care au avut loc pe pista aeroportului, si sa se pregateasca personalul mai bine nu sa uite "oala cu lapte pe foc" cum a facut operatoarea din punctul de comanda, etc. Se mai pot spune multe...
Ramo la 24 August 2008, ora 23:08
Se mai pot spune multe, e adevarat. In primul rand v-ati pus intrebarea cat ar fi de dificil sa se aterizeze la Brasov? Un loc inconjurat numai de munti? E adevarat ca exista aeroport si in Khatmandu - capitala Nepalului de la poalele Everestului. Si vorbesc din pozitia unui om care lucreaza in domeniu si pe deasupra nu sunt de origine din Bucuresti. Eu nu cred ca e vorba de vreo concurenta cu Bucurestiul, sa fim seriosi! Ca ar trebui sa se redeschida/modernizeze aeroporturile existente deja: Caransebes, Tulcea, Craiova - asta da, punct de plecare pentru traficul aerian din provincie. Toate cele bune!

  Inapoi la articolul Noul aeroport al Capitalei, o afacere profitabila?

Setari Cookie-uri