Comentarii pe articolul Topul fondurilor de pensii private dupa primele doua luni


ING

Emese-Katalin Citiriga la 22 Noiembrie 2007, ora 11:47
ING
Nu sint multumita si nu-mi place cum fac agenti treaba te sufoca pur si simplu .
Serestely Agota la 22 Noiembrie 2007, ora 13:23
Sunt total de acord. Eu sunt adepta AIG. Sunt mai discreti, desi au experienta mai mare in domeniu. Nu alearga dupa client ca niste disperati.
Stelian-Vasile Burduhos la 22 Noiembrie 2007, ora 16:03
Astazi am avut deosebita placere in a citi un articol publicat de ZF in care AIG Life era declarata cea mai profitabila companie de asigurari si din Romania cu un profit in primele 9 luni de 6,3 mil surclasand ING, care o tot scalda cu cota lor de piata si rentabilitate mai putin.astfel au demonstrat inca o data ca ei nu umbla dupa cota de piata ci merg sa faca bani!!!
Radu Vl la 23 Noiembrie 2007, ora 10:38
Dupa indelungi cercetari si intalniri cu agenti de la mai toate companiile importante de asigurari (allianz,aig,ing,interamerican,aviva),m-am oprit la ING,care s-au dovedit a fi mai realisti si practici decat ceilalti.M-au castigat prin profesionalism si de ce nu,prin faptul ca sunt cei mai importanti de pe piata,au o banca cu o baza solida in spate ,ING BANK.Am totala incredere in ING si nu uit niciodata regula de aur privitoare la investitiile pe termen lung si anume:fii prudent cu cei care se lauda cu cresteri mari ,pt ca asta inseamna un mai mare procent din banii mei investiti in high-risk(mare risc),iar ulciorul nu merge de multe ori la apa.Este vorba de banii mei sau ai tai ,pe care ii doresti sa ii ai la batranete.Prefer o crestere putin mai mica ,dar sigura,in locul uneia tip hei-rup.Dar timpul va demonstra ,cu siguranta ca o politica de investitii inteleapta este cheia succesului in investitiile pe termen lung.
Octavian Calei la 24 Noiembrie 2007, ora 22:25
Radu vl, daca te referi la Generali, sa stii ca politica lor de investitii este clasata de statul nostru ca fiind riscanta insa in afara aceeasi politica investitionala este considerat cu un risc normal in toate celelalte tari europene. Ei adopta aceeasi politica ca in toate celelalte state in care sunt prezenti. In plus are in spate o societate de asigurari cu experienta in acest domeniu(asigurari de viata) si prestigiu nu o banca care este expusa unor riscuri mult mai diversificate si mai multe...
Iulian Chioibasu la 27 Noiembrie 2007, ora 20:47
Ce parere aveti de Interamerican ? Credeti ca programul lor de pensie (ma refer la cea facultativa , asociata si cu posibilitatea de asistare medicala in sistemul Interamerican) nu este suficient de bun pentru a oferi o garantie in ceea ce priveste eficienta si siguranta investitiei facute prin pensia obligatorie ?
Din cate am aflat , grupul financiar din care face parte -se pare ca a depasit ING-ul chiar si in Olanda ( pentru mine , cred ca BERD-ul este o garantie importanta ). Oricum , care companie de asigurari (dintre cele straine care activeaza in Romania) are un sediu national propriu si nu un "spatiu" inchiriat ?
Apropos , vis-a-vis de cei de la ING : cat costa reclama difuzata la TV (numai) in modul in care este difuzata (de la peste 150.000 de consultanti declarati au ajuns ,de vreo 3 saptamani,la doar 35.000 )si cat costa reteaua de "mini banci" de cartier . Presupun ca nimeni nu cheltuie sume de acest gen din propriul buzunar . Sau , poate ca pusculita lor functioneaza intr-adevar pe principii "din alchimie" !? De regula , o oferta cu adevarat deosebita nu are nevoie de atata reclama "ieftina" ! ...

Tani Aaa la 13 Decembrie 2007, ora 23:23
Iulian, daca cheltuie, inseamna ca au de unde, adica profit. Marketingul te invata sa-ti faci reclama pt a castiga clienti. Daca tu vrei interamaerican, nu te opreste nimeni. Exista sigur si co de asig care au sediu proprietate, dar in strainatate co si pers fizice nu tin asa mult la propr. daca au facut studii de piata sa intre in romania, cert ca nu vor sa fuga cu banii nostrii. Dar sigur pilonul 2 e o sursa maxima de castig pt toti care s-au inscris in afacere si nu ma refer la noi, ci la co! vrei sa stii cate persoane au fost inscrise fara voia lor la mai multe fonduri? stii cum pot renunta la cele pt care nu au semnat? de ce? pt ca sefii i-a obligat la cat mai multe adeziuni...iar banii sunt f multi in joc.

  Inapoi la articolul Topul fondurilor de pensii private dupa primele doua luni

Setari Cookie-uri