Comentarii pe articolul EOS KSI: Piata colectarii de creante nu a ajuns inca la maturitate


e teapa

Daniel Simionescu la 21 Septembrie 2007, ora 07:14
e teapa
fiti cu mare atentie si angajati-va un avocat daca aveti probleme cu acesti tepari de la Kasolventia. Incearca sa va fure, de multe ori legea fiind de partea persoanei de la care KASOLVENTIA VREA SA JACMANEASCA BANII. Codul comercial si legislatia rominieasca prevede fooarte clar modalitatile in care o persoana juridica are drept de colectare de creante de la o persoana fizica.
daniel
Ionel Dragos Stanciulescu la 23 Septembrie 2007, ora 20:53
Daniel are dreptate. Cei de la KSI incearca sa inimideze , dar sunt constienti ca nu pot recupera debitele de la Dialog . Trimit somatii in numele lui Orange Romania , desi contractele au fost semnate cu MOBILROM SA. Totusi trebuie sa platiti datoria fata de Mobilrom, dar aveoi grija ca nu trebuie sa platiti penalitati
Serester Mihai la 24 Februarie 2009, ora 19:57
Pentru cei ce comenteaza in necunostinta de cauza. Atunci cand un client Orange nu mai achita de 4-5 luni , Orange vinde datoria celor de la EOS KSI. Acum EOS se ocupa de datorie, iar aceasta se recupereaza pe cale 100% legala respectand pana si legea 677.
Conform legi un debitor este urmarit 30 de ani prin toate institutile statului si executarea silita are loc pe bunurile prezente si viitoare ale lui si ale rudelor de pana la gradul 12 .

Mihai Serester

  Inapoi la articolul EOS KSI: Piata colectarii de creante nu a ajuns inca la maturitate

Setari Cookie-uri