Comentarii pe articolul De ce scad preturile apartamentelor vechi din sectorul 6 al Capitalei


Concluzii valabile "limitat" in timp si spatiu

Enescu Constantin la 7 Noiembrie 2008, ora 08:48
Concluzii valabile "limitat" in timp si spatiu
In amsamblu, semnatarul prezentarii are ceva sustinete in realitate. Scapa din atentie sa faca si precizari necesare pe fond: ce intelege prin imobile vechi in Millitari/ Dr Taberei? Un bloc care este constrtuit in 1989 este vechi si trebuiue clasificat ca unul construit in aceleasi zone in anul 1970?Sintagma "cumparatori ramasi" este o ilustrare a superficialitatii analizei. Se doreste , prin "constatarile " sale o "reorientare" provocata a pietei , asa cum a fost si cu bursa?Piata poate fi "citita" - astfel nu va fi si imprevizibila!Cei ce stiu sa citeasca piata ofera diagnoza credibila si structureaza propria strategie fara poretentii de publicitate. In spatiul pietei imobiliare sunt cunoscute dorinte a a domina domeniul prin intoxicarea vanzatorilor cu constatari valabile "local", insa cu pretentii de generalizare.
Marius Albinita la 7 Noiembrie 2008, ora 23:48
cat de mare ar fi cererea "potentiala" aceasta nu trebuie sa influenteze pretul corect al unui imobil, realitatea este ca un salariu mediu este de 400-600 euro iar un imobil de 60-70 mp este 80-120.000 euro, orice s-ar zice ca ar fi si ca ar trebui este o diferenta anormal de mare, care trebuie corectata din perspectiva preturilor.
Ana G la 10 Noiembrie 2008, ora 11:57
preturile le-au urcat artificial negustorii,le convenea comisionul de 3 %,dar confortul din apartamente nu este pe masura puterii aferente de cumparare a romanilor
Are sa ajunga sa le vinda bancile pentru a-si recurera imprumuturile acordate ,pe un pret mult mai mic
Dana Moinescu la 10 Noiembrie 2008, ora 14:37
ce frumos suna : BREI vechi a scazut , BREI cel nou s-a metinut :) asteptam si volumele de vanzari pentru cei doi BREI - presimt un volum aproape de zero pentru BREI cel nou-nout :)) ... dar sa nu fim rai, sa asteptam si datele CONFIRMATE de analiza pietei ... exista asa ceva ? sau e doar un articol platit de dezvoltatorii imobiliari ?!

  Inapoi la articolul De ce scad preturile apartamentelor vechi din sectorul 6 al Capitalei

Setari Cookie-uri