Comentarii pe articolul Luxury Show 2007: Ce cadouri si-au facut milionarii romani la final de an?


pe toate aste se pot da banii

Madalina Sasu la 14 Decembrie 2007, ora 14:17
pe toate aste se pot da banii
Pe toate aste se pot da bani dar ca sa ajute niste copii sarmaninu prea se gasesc ,tot sarmanii mai de rand ajuta.
Iulian Tabac la 14 Decembrie 2007, ora 15:12
Bine zis !
Andras Verba la 14 Decembrie 2007, ora 20:19
Din ce ai scris Madalina, inteleg ca ai o problema cu cei bogati material. Eu, desi nu am o stare materiala buna nu ii invidiez deloc. Cu datul banilor la copiii saraci am o mica obiectie: in loc de bani, mai bine sa-i ajutam cu mancare, haine, un zambet, o posibilitate de a castiga bani.
Catalin Stavara la 15 Decembrie 2007, ora 16:16
Chiar nu inteleg mentalitatea asta la romani.gata, S-a terminat era in care statul iti dadea si iti facea.Daca acesti oameni au muncit si au facut bani, crezi ca au facut-o ca sa ajute pe toti nevoiasii planetei?nu.au muncit ca sa-si permita sa traiasca bine si sa-si faca niste mofturi.cred ca ar trebui sa incetam sa mai avem pretentia ca cei care au facut bani sa dea si altora si sa punem mana la munca.nu zic sa nu ajuti, si sunt sigur ca multi dintr ei ajuta, insa una e sa fie alegerea lor, alta e sa le fie impus, daca ma intelegi.
Juliana Saplontai la 22 Decembrie 2007, ora 20:36
S-ar parea ca domnul Catalin nu are notiunea de opere de caritate. Bineinteles ca persoanele care au muncit mult merita sa se bucure de fructele muncii lor. Dar nu vad de ce nu putem, dupa cum foarte frumos spune Andras, sa punem un zambet pe fetele celor care sant mai nefericiti decat noi.
Craciun Fericit si un an nou prosper cu multe bucurii la toata lumea.
Azeem la 31 August 2008, ora 17:48
Draga Juliana, crede-ma, cunosc aceasta notiune.
Spun doar ca una e sa o faci ca asa vrei tu, cu totul alta e sa aiba altii pretentia sa imparti cu altii mai saraci decat tine.
Si mereu aud aceste pretentii, de asta m-am saturat.

  Inapoi la articolul Luxury Show 2007: Ce cadouri si-au facut milionarii romani la final de an?