Comentarii pe articolul Directorul Jetix Europa: Romania, cea mai dinamica piata de televiziune de pe intregul continent


Vrem inapoi !

Alexandra la 11 Ianuarie 2009, ora 13:24
Vrem inapoi !
Ce se intampla lume ?! unde sunt adevaratele desene din trecut ? unde au disparut , de ce nu se mai difuzeaza , vor mai aparea?sunt intrebari pe care toti copiii chiar si de 19 ani ni le punem.
Viata cu Louie , Bobby , Familia De Ce ? , Printesa SiSi ,Mica Sirena,Oliver,Piratul Jack , Copiii de la 402 sunt doar o parte din desele cu o poveste care continua , cu un inteles , cu haz si cu sfaturi si povete . Sunt singurele desene educative care din pacate nu mai apar . Din ce motiv ? NU STIM.
Au ajuns sa se difuzeze pe Jetix desene numai cu bataie , care nu reprezinta povesti frumoase cu care un copil trebuie sa creasca . Unde este copilaria copilului in Lumea Jetix ? el vede batai in loc de povesti educative cu mult haz si placute parintilor . De ce copilul trebuie sa creasca uitanduse la bataie si altele ?!
Am doar 13 ani dar cunosc copii mici care nu se uita la desene !
Sper ca veti face ceva pentru a fi din nou Fox KiDS cu lume de JETIX.
Corina la 28 Ianuarie 2009, ora 22:22
Unde pot receptiona JETIX PLAY???
Laura la 14 Aprilie 2009, ora 21:55
vreau din nou acele desene minunate care nu se mai difuzea la jetix. le vrem inapoi !!!! erau asa de frumoase incat nu ma deslipeam de ele. acum sunt numai desene fara inteles. de ce???? de ce nu se difuzeaza acele desene minunate cum ar fi printesa sisi, copiii de la 402,boby si celelalte desene minunate. de ce??
le vrem inapoi!!!!
vrem fox kids
Cristina la 7 Iulie 2009, ora 21:38
si eu sunt una dintre persoanele care doresc sa revada acele frumoase desene animate pe jetix.
desene animate cum ar fi printesa sissi, printesa tenko, mica sirena, pinocchio, mai era un desen foarte frumos cu un ursulet panda pe nume jin jin, oliver twist, famila de ce?, lumea lui bobby,piratul jack, viata cu louie, copiii de la 402, denis pericol public si multe altele...
am observat si mi-a facut mare placere cand am vazut ca atzi inceput sa mai difuzati cateva episoade din ce-i cu andy?
dar mai sunt multe desene frumoase care nu le difuzati..
va rog sa faceti cva si sa le difuzati din nou.
va multumesc anticipat!
vreau desenele de pe fox kids
Anaaaaaaaa la 19 Septembrie 2009, ora 11:44
o gramada de desene frumoase erau o data..am 13 ani.s spun..asta cum am spus mereu.jetix..mai nou disney chanel sunt doar porcariiiii!!!!!!
lumea se uita pentru ca ..n-are l c altceva..o data ma uitam si pe minimax..a devenit un canal pentru sugari..s pentru cei c abia merg..sunt desene prea urate acolo ca drept exemplu cel cu trenulete..o data precum s pe jetix..erau si acolo desene frumoase..trebuia sa alegi la ce sa te uiti.[dintre fox kids s minimax..]acum..n-ai la ce..imi plac anumite desene dar le episoadele se repeta la nesfarsit..am plans atunci cand canalul s-a numit jetix..si cand nu mai dadeau ceea ce-mi placea..eram doar un copil...!!!unde e familia addams..viata lui louie..oliver twist..orasul purceilor...si alte desene frumoase:|..unde??:(((...inca mai vreau sa le vad..si acel desen cu albinuta :bz hack.sau nush cum...de aceea copii sunt violenti..vad la desene..eu prefer o emisiune ..stirile..in loc de aceste noi desene uratee!..imi plac spioanle si kid vs kat..phineas si pharb..andy...copii de l 402..dar vreau x-men..s ceea c era o data
Amy la 1 Noiembrie 2009, ora 08:28
acum cativa ani erau pe jetix desene animate mai frumoase,dar acum sunt doar niste lupte si niste batai.Bine ca se difuzeaza disney channel in loc de jetix
Iulyan la 23 Noiembrie 2009, ora 17:40
Cred ca va pot ajuta putin cu criza acelor minunate Desene ale Copilariei noastre...care acum din pacate nu se mai difuzeaza...caci '' cei ce lucreaza la post nu si-au dat seama de frumusetzea si educatia, pe care copilul o primeste...s'au gandit ca ce e in legatura cu bataia ar fi mai grozav...probabil ca nu voiau sa ne strice copilaria ...insa au facut-o eliminand desenle educative...si introducand unele cu scene de SF sau cu scene dramatice ...poate chiar crimnale.....Din partea mea...vas recomand...sa folositi un site care l-am gasit in timp ce cautam acele DESENE ale COPILARIEI .......Acesta se numeste ....desenle copilariei....uitati link-ul...: http://desenele-copilariei.net...Doresc sa gasiti aici ceea ce va place....VIZIONARE PLACUTA!
Stavitaana la 14 Decembrie 2009, ora 16:49
de ce oarte s-au scos desenele din trecut cu atata drag ma trezeam in fiecare dimineata si mergeam in suragerie sa ma uit la printesa sissi a fost un desen extraordinar,oare de ce nu le mai da la televizor? e o intrebare pe care si-o pune toata lumea cred ca toti copiii tin cu mine vrem inapoi fox kids nu desenele din ziua de azi cu batai si cu cine mai stie ce va rog sa mai aratati din cand in cand cateva din aceste desene pentru cei ce nu l-au vazut dar pana atunci nu stiti unde il pot vedea in romana ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vreau.. la 11 Iulie 2010, ora 12:29
vreau inapoi jetix:((.....erau multe desene placute mie :Spioanele,cei cu andy,oban cursele stelare,W.I.T.C.H,naruto,regele shaman si multe altele :(((....imi este dor de ele vreau inapoi jetix...
Ruxy la 11 August 2010, ora 10:26
cear fi sa facem o petitie cu Fox Kids sau Jetix ca sa reusim sa avem din nou desenele acelea minunate si sa nu mai vedem mewreu hannah montana sau disney channel!
Mohaysen la 5 Septembrie 2010, ora 23:53
E chiar aiurea sunt 10000000 de copii care isi doresc foxkidsul inapoi ,iar ratatii de pe disney sunt mandri ca fac rating pai cum sa nu faca rating cand copii mici nu mai au unde sa se uite decat pe disney ca pe minimax deja l-au stricat si pala si au scos si animaxul chiar nu stiti ce am putea face sa aducem fox kidsul inapoi nimeni nu are o idee o cunostinta orice ? Of Of !! Va rog daca reusit ceva sa ma contactati la innes1993 va rog frumos!
Alex la 23 Septembrie 2010, ora 20:24
mie dor de ele :(((((( vreau sa rad cu placere, mama saturat de hannah cocalara :((
la 26 Septembrie 2010, ora 14:05
mai incetati cu petitil ca si disney channel e frumos .. stiu ca si mie mi-au placut desenele de pe fox kids cum ar fi printesa sissi .. sa nu scoateti disney ...
Marutoo Bmx la 26 Octombrie 2010, ora 17:49
ne e foarte dor de desenele astea faceti ceva va rugam , vrem sa ne uitam la naruto , saman king etc vrem sa vizionam desene adevarate .
Andreea la 22 Decembrie 2010, ora 20:05
mi-as dori din tot sufletul sa mai vad macar o data toate acele desene pe care le dadaeau pe fox kids. Ma uitam cad eram foarte acum sunt ceva mai mare dar tot mi-as dori din cand in cand sa-mi aduc aminte de desenele mele favorite.
Alex la 7 Iulie 2011, ora 15:16
Disney Channel la pamant cele mai urate desene din lume!!!
Stefan la 5 Septembrie 2011, ora 12:56
hai sa facemo o lista cu toti copiii care vor jetix
Vanessa la 5 Septembrie 2011, ora 20:05
nasol rau disney ala. e o mare porcarie de filme.!! bagati jetix!!! si hannah montana atat si cu jonas atat, pls. numai bagati jetix. disney e varza rau si e urat
Georgy la 30 Octombrie 2011, ora 14:31
totii care vor JETIX haidetii sa facem ceva in privinta asta !!!sunt desenele copilarieiii decand era no0i mic...naruto,regele shaman,ce-i cu andi,fam,adams,viata cu louie,booby,x-man,galactic fotball,spioaneele si multeee alteeeleee!!!!!oare putem face ceva.CA IN LOC DE DISNEY CHANNEL SA BAGE DINOU JETIXX!!!!
Fevver la 30 Octombrie 2011, ora 18:04
Vrem inapoi FOX KIDS si JETIX toata lumea le vrea de ce nu le baga iar?or sa faca rating de 10000 de ori mai mare decat porcaria de dysnei chanel e un program de desen mai mult decat varza niki nummi mai vine sa deschid televizorul cand vreau sa ma uit la un desen animat...oban,bobby a.t.o.m galactik footbal etc....toate sunt desene adevarate care merita vazute!toti copii din generatia noastra au crescut cu aceste desene si stateam nedezlipiti de la tv ore intregi...hai sa facem ceva sa readucem fox kids inapoi cu toate desenele de pe jetix!!!

  Inapoi la articolul Directorul Jetix Europa: Romania, cea mai dinamica piata de televiziune de pe intregul continent

Setari Cookie-uri