Comentarii pe articolul Cum sa iesim din criza prin forta angajatilor


cum sa iesim din criza prin forta angajatilor

Madalina Golgojan la 27 Ianuarie 2009, ora 17:19
cum sa iesim din criza prin forta angajatilor
eu cred ca este adevarat ceea ce e scris aici. desigur ca teoria e usoara, insa practica...e grea, dar nu imposibila. eu lucrez intr-o astfel de companie, in care ne am mobilizat fortele si incercam sa depasim criza fara a fi foarte afectati. Managerul nu a pus niciodata problema restructurarilor sau a micsorarii salariilor, ci am discutat si am incercat sa gasim solutii.
Sana Nicolau la 28 Ianuarie 2009, ora 16:53
Ce bine ca mai vine cineva si cu o solutie de la care sa nu ti se strepezeasca dintii. Mi se pare foarte pertinent materialul si ar trebui dat din mana in mana, ca poate ii convinge si pe alti manageri deprimati si stresati sa se mai gandesca un pic inainte de a semna demisii fortate.
Obvious la 29 Ianuarie 2009, ora 17:49
de acord ca exista multa panica si ca firmele iau masuri stupide mai mult de frica crizei decat din cauza existentei ei. pentru toata panica asta trebuie sa multumim si mass-mediei care are grija sa o intretina foarte bine.solutiile pot veni doar din interiorul fiecarei companii.
Underworld la 28 Iulie 2009, ora 11:09
Da, e criza, insa unii manageri nu prea tin cont ca pana la urma angajatii sunt cei care ii pot ajuta sa depaseasca aceasta criza. In cazul meu, managerul a avut grija sa reduca din personal si sa scada salariile fara sa comunice acest lucru nimanui. A fost foarte frumos sa traiesti cu stress si grija in fiecare luna cand se apropia ziua de salariu si sa te intrebi : :Oare luna asta cati bani o sa-mi dea? Sau o sa-mi dea luna asta macar o mica parte din salariu?" Poate ca ar trebui sa invatam fiecare din ce scrie in articolul asta. Si sa si aplicam, nu doar sa vorbim ca sa ne aflam in treaba. Daca tot vorbim de motivarea angajatilor, de respectarea unor angajamente pe care le promitem la angajare, hai sa si aplicam, nu doar sa luam ochii oameniilor cand incep sa munceasca pentru noi.

  Inapoi la articolul Cum sa iesim din criza prin forta angajatilor

Setari Cookie-uri