Comentarii pe articolul Restantele la credite au explodat in 2008. Recuperatorii anunta dificultati in colectarea creantelor


Bine ati veni pe taramul fagaduintei

Storm Bogdan la 3 Februarie 2009, ora 02:32
Bine ati veni pe taramul fagaduintei
Daca bancile din Romania cred ca pot face cu poporul roman ce au fost invatate sa faca pe afara cred ca fac o mare greseala si cred ca nu au habar de psihologia acestui popor violent din radacini milenare.

Doamne ajuta bancile cu politica lor de "subjugare" ca nu mult ne va lua pana vom raspunde pe masura.

Din punct de vedere personal as sugera bancilor sa-si inchida 50% din filiale, temporar, 6 luni si pastrarea angajatilor formati prin orice mijloace, pentru ca daca vor da in populatie si nu vor da dovada de ingaduinta, ele sunt singurele care vor pierde dupa aceasta Criza.

Daca o banca m-ar hingheri acum sa-i platesc din ce in ce mai mult as povesti la cel putin 1000 de oameni despre problema mea iar acei 1000 la alti 10,000 si sunt sigur ca valul de denigrare pe care-l va suporta acea banca va fi fatal intr-un final. Avem internet, avem putere de raspandire a informatiei. Cred ca este singura realizare buna de dupa Revolutie.

Numai bine.
Alex Itcus la 3 Februarie 2009, ora 14:02
Nu cred ca bancile au capacitatea de a se reorganiza atat de rapid. Deciziile sunt extrem de lente si cu cat implica riscuri mai mari cu atat dureaza mai mult. O banca care ia decizia sa inchida 50% din sucursale (oricum 70% sunt inutile acum in Romania) va avea o mare problema de imagine. Si nu si-o permite. Ca atare vor prefera sa stea demni pana la marginea prapastiei. Ca dovada sunt toate falimentele anterioare din ro sau aiurea.
Cat despre poporul roman exploziv... hai sa radem impreuna... de cand explodeaza mamaliga? Daca acest popor ar fi avut macar unu la mie gena de luptator nu am fi avut Casa Popoului si epoca de aur...
Bogdan, tu esti patriot, dar nu ti-ai ales bine poporul.
Marthi Viktor la 3 Februarie 2009, ora 23:42
O intrebare din partea unui om simplu.Am luat credit de la bcr,din 200 lunar s-a facut 250 iar eu am devenit somer si nu prea pot plati pt.ca am 2 copii si momentan nu i-mi ajung bani.Care va fi finalul daca nu pot plati,stau in chirie nu am nimic pe numele meu pt. a confisca. Ma pregatesc sa plec la munca in alta tara pt. ca aici adica in orasele mici nu gasesc nimic peste 1000 roni din care sa-mi intretin familia.Ma gindesc ce ar face bancile daca jumatate din populatie care au credite si lunar platesc 1000 ron ce s-ar intimpla.
Radu la 4 Februarie 2009, ora 10:52
Clar ca nu ai ales poporul bun ... Romanul stie sa bata din gura ... dar cand e sa iasa in strada il lasa pe vecinu , ca el are ceva treaba de rezolvat.
Bine zice Alex ... mamaliga nu explodeaza ... face doar o bula si fasaie dupa aia tot aeru afara.
Cele mai destepte banci ar fi cele care ar face creditarea cat mai accesibila , ca altfel nu merge economia nicaieri.
De ce au scazut comenzile la fabrici cu 50% sau mai mult ? Pentru ca cei ce cumpara , cumpara pe credit minim 70% din productie, deci daca credit nu e ... nimic nu e , vorba cantecului.
Cine mai cumpara Logan daca nu e pe credit ? Daca nu se mai cumpara logan , nu se mai cumpara cauciucuri , parbrize , fier , tabla de conserve, piese auto, nu mai merge nimeni la spalatorie , nu mai cumpara solutie de curata parbrizul , nu mai cumpara ulei de motor .... si uite asa se prabuseste economia cat ai zice "peshte".
Laurentiu Lungu la 4 Februarie 2009, ora 13:20
Neinteresant articolul...mi-a placut asocierea lui Radu dintre Logan si tabla de conserve :)))))

  Inapoi la articolul Restantele la credite au explodat in 2008. Recuperatorii anunta dificultati in colectarea creantelor

Setari Cookie-uri