Comentarii pe articolul Ce castiguri salariale nete au avut romanii in 2008


castiguri salariale

Aura la 4 Februarie 2009, ora 13:09
castiguri salariale
ma mira faptu ca in telecomunicatii sunt cresterile salariale cele mai mici pe anul 2008,oare in industria usoara au uitat sa faca o statistica.........sa vedeti acolo ce majorari de salarii sunt odata pe an ,majorari care nu au nici o treaba cu munca depusa de fiecare angajat si nu se intreaba nimeni oare acei oameni cum traesc-
Ciprian Roibu la 4 Februarie 2009, ora 13:37
mai avem industrie usoara?:) intamplator, lucrez oarecum in domeniu si e dezastru...si problema salariilor se rasfrange de fapt asupra lipsei personalului...iar guvernul nu ia masuri de protejare sau subventionare intr-un fel a producatorilor autohtoni fata de concurentii din orient, care vin cu preturi mici si calitate mult inferioara... si ne-ar mai trebui si o educatie a consumatorului, care sa inteleaga ca suntem prea saraci sa cumparam un lucru ieftin...da nu-i nimic, totul va fi bine:)
Un Cunoscator la 5 Februarie 2009, ora 09:39
In majoritatea firmelor de telecomunicatii plata salariilor se face la negru (un minim pe cartea de munca si restul "in mana" sau la gri (o parte pe cartea de munca si restul pe PFA/micro...).
Ovidiu Gura la 5 Februarie 2009, ora 14:51
nu inteleg de ce toate raportarile se fac la salariu mediu, care e serios umflat si nu cred ca corespunde cu situatia din tara.
partea cu industria usoara nu intereseaza executivul, ei habar nu au daca mai exista si daca se mai dezvolta , lor le sta capul la bani si cum sa mai prosteasca romanii pentru ca ei ne vor prosti si usor de aburit si mai au nevoie de noi numai in alegeri in rest la "dr... cu ei"
Marian Gheorghe la 8 Februarie 2009, ora 21:49
Guvernul , partidele si puterea apeleaza la populatie in alegeri , dar dupa , nu mai intereseaza de populatia tarii ci doar de o parte din aceasta , de bugetari . Toti vorbesc doar de salariile bugetarilor restul nu mai exista . Nu conteaza ca s-au inchis fabricile , combinatele , minele , oamenii care au lucrat acolo si care acum multi dintre ei nu mai lucreaza ca nu mai au unde , nu sunt in nici o evidenta a statului , pentru cei ce conduc nu mai exista . Dar ei , care vin la putere se gandesc la doar salariile bugetarilor , de parca asta este problema cea mai mare din tara . Si s-a auzit ce salarii au bugetarii , ce sporuri mari au . Ei spun ca au salarul mic , in sanatate in invtamant , ca au , dau un exemplu 1000 de lei salarul dar nu spun de sporuri nimic de parca sporurile nu ar fi tot salarul lor . Nici minerii care lucrau si care inca mai lucreaza in subteran nu au asa sporuri , cum au in invatamant sau in sanatate de ajung la bruturi peste dublul salarului de incadrare . Asta se tine ascuns . De ce nu vin sindicalistii cand cer sa li se dea , ca au salarii mici , cu o fisa de salarizare din domeniu , sa vorbeasca la concret . In fiecare an ameninta cu greva si li se da . Deasta a ajuns ca la stat sa fie salarul peste dublu fata de salarul din mediul privat , acolo unde inca mai exista productie si se creaza valoare . In mass- media nu mai auzi altceva decat de bugetari , patroni si someri . Nu mai exista clasa muncitoare , nu mai exista taranime , astia au disparut . Ar trebui sa ii readuca si pe bugetari cu picioarele pe pamant , sa le dea salariile corelate cu productivitatea muncii din Romania , cu cresterea economica care este , corelate si cu cele din mediul privat . La patron , daca ai vanzari , ai de unde sa primesti salarul , asa mic cum este , dar la bugetari timpul trece salarul merge . Este diferenta prea mare si ar trebui recorelata de politicieni odata si odata .

  Inapoi la articolul Ce castiguri salariale nete au avut romanii in 2008

Setari Cookie-uri