Comentarii pe articolul Comentariu soc in presa austriaca: Romania poate aduce Austria la faliment


Dar de ce am privatizat BCR?

Ursulet Andrei la 16 Februarie 2009, ora 08:44
Nu mai inteleg nimic. Initial ne-au fortat sa vindem BCR invocand ca un privat va gestiona mai bine afacerea. Ok. Asa am facut. Noi am vandut ceea ce mergea in ideea ca nu ne mai doare capul de ce se intampla in acele banci. Acum ne trezim ca tot trebuie sa ne batem capul de ele. Ma intreb, dar daca aceste banci ar fi asigurat conditii mai lejere pt plata creditelor, ar mai fi avut probleme?

De ce au crescut dobanzile? In loc sa lase dobanzile la un nivel mic, sa zicem de 2% (ca la BCE), caci e vreme de criza, nu de capatuiala, ele au marit dobanzile pana la 110-12%. Daca un an in urma plateai o dobanda de 2100 lei, acum ajung sa platesc 4200. E clar ca nu am bani, dr vina nu e doar a mea.

Cine nu e in stare sa reziste, trebuie sa plece. Asa ne-au invatat de la 1990 incoace si se pare ca am invatat lectia. Acum ramane si cei din vest sa aplice propriile recomandari date esticilor mai inainte. Sau poate ei dadeau astfel de recomandari in ideea ca puteau sa se capatuiasca din avutia popoarelor respective pe bani putini?

  Inapoi la articolul Comentariu soc in presa austriaca: Romania poate aduce Austria la faliment

Setari Cookie-uri