Comentarii pe articolul Cea mai mare companie din Romania: Profit in scadere cu 43% in 2008 [Update]


de ce mirare ?

Pop Gabi la 25 Februarie 2009, ora 10:21
Este de inteles ca se intampla si la case mai mari . Cand totul in jur se prabusete datorita crizei , este de asteptat sa cada si aceasta mare afacere ....da , da ......petrolul !
Achizitionarea autovehiculelor a scazut , mari companii isi reduc activitatea , activiatatea economica este aproape paralizata , viata devine din ce in ce mai scumpa .....practic omul se intereseaza strict pentru supravietuire ....alimentara .....!
Tot noi ( omenirea ) suntem vinovati ! .....trebuia sa protejam mediul , sa gasim alte energii conventionale , sa invatam sa traim rational , sa pastram agricultura , renuntam la intimidare prin inarmare ( experiente nucleare , constructii de arme noi , determinarea de alte zone de influenta ) ........tragem consecintele a 30 de ani de nesabuinta .
Inca mai avem posibilitate sa ne salvam .......si noi romanii ....avem cu ce .........dar sa ne apucam la naiba de treaba .....cade totul pe noi .......ne confruntam cu ce este mai rau .......somaj , boli , saracie , conflicte sociale , infractionalitate , aroganta din partea unora a celor care ne conduc ......... sau se merge pe ideea .....scapa cine poate !
Sa auzim de bine !
Ivan Daniel la 25 Februarie 2009, ora 15:58
stai linistit! A scazut pretul petrolului de la 150 $ barilul la 50-60 de $ barilul. Normal ca sunt in pierdere.

  Inapoi la articolul Cea mai mare companie din Romania: Profit in scadere cu 43% in 2008 [Update]

Setari Cookie-uri