Comentarii pe articolul Cum vor liderii europeni sa ajute tarile din Europa de Est


Cand banii lovesc

Tudoran Ion la 2 Martie 2009, ora 12:50
Este de neinteles cum o criza produsa de altii la ei acasa ne loveste pe noi. Ce are de-a face aceasta criza de peste Ocean cu Europa de Est ???!!! Probabil ca multi se vor grabi sa raspunda cu o explicatie de tip globalist. Globalizarea-n sus, globalizarea-n jos... etc... etc... etc... Nu cumva Europa de Est este, din nou (a cata oara ?!), victima vechiului truc prin care criza, produsa de tarile bogate, este exportata si transferata, prin mecanisme financiar-bancare si valutare, pe umerii tarilor sarace ???!!!... Se pare ca toate teoriile complicate care ni se "servesc" nu fac decat sa ascunda un singur lucru, exprimat printr-un cuvant foarte simplu: "HOTIA" !!!
Ursu Livia la 8 Martie 2009, ora 08:40
Domnule Tudoran,d-ta ai o parere tipica romanilor care au fost invatati sa urasca occidentul, America si toate statele imperialiste,in cel mai abject mod comunist.
Criya economica mondiala are mecanismele ei ,iar un neavizat inainte de a se exprima ar trebui sa se informeze.
Dar,d-le Tudoran d-ta ai totusi si partea d-tale de adevar, atunci cand vorbesti de hotie, numai ca aceasta hotie este doar pentru actuala Romanie PSD-PDL-comunista.In Romania criza este amplificata si transbordata e spinarea romnailor cu un unic scop infractional,tipic coruptiei romanesti, institutionalizata de neocomunistii lui iliescu ion si ai PSD-lui.Acesti politruci romani se vor �afectati �de criza aseemni statelor bogate cu economii puternice pentru a stroarce bani de la U.E.
Dupa cum vedeti pana acum liderii euroeni nu plang de grija romanaiei,ei stiu ca orice bani ar intra in Romania ar incapea pe mana mafiei comunist-PSD-ist-PDL-te.

  Inapoi la articolul Cum vor liderii europeni sa ajute tarile din Europa de Est

Setari Cookie-uri