Comentarii pe articolul Sfaturi de investitii pentru tineri: Asigurarea unit-linked - cel mai recomandat produs


Unit-linked

Cristina Butnaru la 4 Martie 2009, ora 14:39
Produsele de tip unit -linked nu sunt cele mai bune cai de investitie pt tineri ci pentru cine are in acest moment lichiditati pentru a investiti pe bursa. Cam stim ce s-a intamplat cu bursa in ultima vreme, iar a investi acum, cu speranta ca te imbogatesti, este cam ca jocul la lotto. Cele mai sigure investitii sunt, au fost si vor fii cele in titluri de stat, unde nu se obtine profit de 50 % dar nici pierderi de 70 %. Daca ati fi stat de vorba si cu agenti de la diversele companii consultate, care au vandul clientilor in trecut unit-liked ati vedea ca acum se ascund de acei clienti pt ca trebuie sa le dea socoteala pentru pierderile inregistrate ( mai ales acelor clienti care s-au trezit cu un mare 0 in cont...fara sa stie ca ei cumparasera produs de investitie pe bursa ). Deci unit-liked-ul n-are nici o legatura cu tinerii, ci doar cu cei carora le place adrenalina si care se joaca cu castigul sau pierderile proprii.
Eremia Catalin la 4 Martie 2009, ora 18:55
E jenant ca un articol, probabil platit, sa se constituie in sfat, in special pentru tineri.
Nu e mai natural ca in loc sa platesti comisioane sa investesti in educatia ta si sa inveti cum sa faci singur tranzactii pe bursa?

Iar daca esti tanar si ai ceva bani adunati (nu neaparat), de ce sa nu-ti lansezi propria afacere?
Dragos Mateescu la 4 Martie 2009, ora 23:05
ESTE O ESCROCHERIE CEEA CE SE SCRIE AICI, CLIENTII SUNT IMBIATI CA SA ADERE LA UN PRODUS UNIT LINKED CA BENEFICIAZA DE COCILIEREA UNOR"PROFESIONISTI"IN ADMINISTRAREA DE ACTIVE . INTREBATI DE PRODUSELE UNIT LINKED ING DE EXEMPLU SAU AIG..CARE IN STATE SUNT FALIMENTARE....APROPO PLASAMENTELE SE FAC INACTIUNI CARE SUNT LA COTE NEGATIV ISTORICE SAU IN TITLURI DE STAT . AM O PLITA LA ACESTI ESCROCI -NEDERLANDEN SI AM PLATIT 9000 DE RON IAR "PROFESIONISTII" LOR L-AU ADMINISTRAT RUSINOS:4800 RON IN CONT IN ANUL 9!!!!!PROIECTIA DATA DE EI SPUNEA DE ...45000 DE RON...
CSA TREBUIE SA INTERVINA SI SA IMPUNA O GARANTARE A UNUI PLAFON DE SUMA GARANTATA SI LA ACEST TIP DE PRODUS LA CARE SE SPUNE...RISCUL INVESTITIONAL E AL...CLIENTULUI...ASTA DESI PRODUSUL IL VAND PAPAGALI CARE SE LAUDA CU SUTE DE ANI DE EXPERIENTA IN ADMINISTRARE ACTIVE.STITI CE FACETI OAMENI BUNI? IN LOC SA PUNETI BANII LA BANCA SI SA BENEFICIATI DE DOBANDA LEGALA ATATA CAT E EA DATI BANII PE MANA UNOR AGEAMII CARE CHIPURILE SUNT PROFESIONISTI, NE FOLOSESC BANII FARA DOBANDA LEGALA SI MAI MULT NE RETIN DIN ACESTI BANI ILEGAL ASA ZISE CHELTUIELI DE ADMINISTRARE CARE AR TREBUI SA VINA DIN EXCEDENTUL PRODUSULUI SI NU DIN SUMA PE CARE NOI O DEPUNEM SA INVESTIM. VINE CRIZA OAMENI BUNI...CU ADEVARAT...TINETI BANII PENTRU COPII SI NEVOI NU PENTRU ACESTI HANDICAPATI CARE CASTIGA MII DE EURO MINTIND CU NERUSINARE....SA PREZINTE ACESTI NERUSINATI CATE 10000 DE POLITE IN DERULARE SI O SA INTELEGETI MAI BINE MAREA INSELATORIE CE ARE LOC IN ACEST DOMENIU CARE ARE SI O INSTITUTIE CHEMATA SA VEGHEZE LA PROTEJAREA INTERESELOR CONSUMATORILOR DE ASIGURARI:COMISIA DE SUPRAVEGHERE A ASIGURARILOR. AM VANDUT ANI DE ZILE ACESTE PRODUSE, CREDEAM IN ELE , DAR MI E RUSINE SA VAD CUM AM FOST INSELAT EU SI CLIENTII MEI DE NISTE TICALOSI SI ESCROCI CARE DEFAPT AU FOLOSIT BANII FARA DOBANDA SI S-AU INFRUPTAT DIN EI CA DE LA UN MIC..CARITAS....ATENTIE..CAND CINEVA VA IMBIE CU UNIT LINKED INTREBATI , SA VI SE ARATE REZULTATELE FINACIARE ALE CONTRACTELOR LA SCADENTA SI PROIECTIILE INITIALE ALE VANZARII ACESTUI PRODUS SI MAI MULT CAT ATI PLATIT IN REALITATE SI CAT V-A FOST RETURNAT...IN TERMENI REALI SI ADEVARATI SE RETURNEAZA MAXIM 60 % DIN SUMA PLATITA.
Muresan Stefan la 11 Martie 2009, ora 14:47
Dragos, as completa asa ultima ta fraza : "Cand cineva va imbie cu un produs unit-linked, aveti 3 variante:"
1.refuzati
2.fugiti cat mai departe
3. chemati politia , sunteti agresati ;)

In general, persoanele nu au nici o vina (nici cei din societati de asigurari, nici cei din vanzari), sistemul e brutal si-i impinge sa faca lucrurile astea, pana ajung sa se dumireasca nenorocesc multi creduli... insa asa este peste tot in lumea asta, prostul si banul lui nu sunt prieteni buni , se despart repede ;)

  Inapoi la articolul Sfaturi de investitii pentru tineri: Asigurarea unit-linked - cel mai recomandat produs