Comentarii pe articolul Avantajele si dezavantajele unui imprumut extern de la FMI


Structura celor 39.6 mld E

Apostol Nicolae-Catalin la 17 Martie 2009, ora 10:35
De ce nu se precizeaza care este structura datoriei externe publice. In articol nu se precizeaza cat din cei 24 mld datorie pe termen scurt este datorie privata si cat din aceasta datorie privata este garantata de catre stat. Care este suma imprumutata de catre firmele romanesti si care este suma imprumutata da filiale sau sucursale ale firmelor straine sau cu capital majoritar strain.
Albinita Marius la 17 Martie 2009, ora 12:04
EXACT...un punct foarte sensibil si foarte interesant de stiut pus in comentrariul de mai sus. Pana la urma vb de datorie publica si asta ne intereseaza pe toti
B Matei la 17 Martie 2009, ora 13:12
De ce sunteti asa de indiscreti cu statul? Voi trebuie sa taceti si sa platiti impozite marite ca sa achitati datoriile! Nu e treaba voastra sa stiti ale cui sunt datoriile!
Varga Dan la 17 Martie 2009, ora 15:19
oricum tot noi platim prin diferite taxe si impozite.
Unii fura cat nu le este rusine cu acte in regula si nu li se intampla absolut nimik iar altii traiesc in mizerie si saracie.
Rosca Florin la 17 Martie 2009, ora 23:08
"Si ei vin aici la costume-n avioane particulare,
Nemultumiti de indicii nostrii economici de dezvoltare."
Avram Daniel la 22 Martie 2009, ora 07:54
Nu putem critica FMI ca ne impune conditii, informatiile despre CRIZA sunt din 2005-2006, ce au facut guvernantii nostrii?
Daca nu ar fi facut nimic ar fi fost bine, dar prin masurile luate nu au facut decat sa inrutateasc situatia: "PE NOI NU NE VA AFECTA CRIZA MONDIALA".
La noi in anii electorali nu se misca nimic ("ca de tre sa ma votez"), marele nostru ghinion este ca si 2009 este an electoral iar actualul presedinte mai vrea o candidatura asa ca poate din primavara anului viitor sa se miste ceva.......

  Inapoi la articolul Avantajele si dezavantajele unui imprumut extern de la FMI

Setari Cookie-uri