Comentarii pe articolul Merrill Lynch: Leul va continua sa se deprecieze


pt cine platim noi romanii

Lupu Horatiu la 17 Martie 2009, ora 12:53
Firmele straine din Romania au facut imprumuturi EXTERNE de 20 miliarde de euro ce trebuie returnati in 2009 cu maximul in iulie 2009. Nu sunt nici datoriile Romaniei, nici ale firmelor romanesti, nici ale romanilor. Statul roman se imprumuta cu 20 miliarde de euro pt a ajuta aceste firme straine sa isi plateasca datoriile externe. Care sunt aceste firme straine pt care cetatenii romani intra in regim de austeritate?

In ultimele sase luni, FMI-ul a aprobat un imprumut de 16,4 miliarde dolari pentru Ucraina, 15,7 miliarde dolari pentru Ungaria, 10,4 miliarde dolari pentru Letonia, 2,5 miliarde dolari pentru Belarus, 2,1 miliarde dolari pentru Islanda, 7,6 miliarde dolari pentru Pakistan si 516 milioane dolari pentru Serbia - in total 55 miliarde dolari.
Catalin Farcasanu la 17 Martie 2009, ora 14:56
pai normal... toata lumea se imprumuta la Big Brother. in felul asta Big Brother sta cu ochii pe toti si ii tine la distanta/respect.

in felul asta toata zona e tinuta sub control. ce control? pai e simplu, faci acord, ai clauze pe care trebuie sa le respecti. pentru ei e simplu sa faca acorduri pentru ca in felul asta tin zona 'sub control'.

  Inapoi la articolul Merrill Lynch: Leul va continua sa se deprecieze

Setari Cookie-uri