Comentarii pe articolul Presa internationala: FMI a salvat Romania de la faliment


O MARE MINCIUNA ! ROMANIA nu avea nevoie de imprumut

Soare Severina la 5 Aprilie 2009, ora 14:28
Romania nu este o tara saraca, a fost saracita intentionat prin distrugerea propriei economii/agriculturii ca sa poata fi favorizate importurile de carne si produse alimentare ale industriilor marilor smecheri ce formeaza FMI-grupruile de interese-camatarii mondiali.
in documentarul de pe aceste link se explica foarte bine aceste manipulari
http://video.google.com/videoplay?docid=6592355148420454993

guvernul sau presedintele care nu accepta ''imprumutul'' este inlocuit/ucis de agenti CIA,imprumuturile nu pot fi returnate niciodata, iar asta subjuga o tara...asta s-a intamplat de la moartea lui Ceausescu incoace....s-au imbogatit cativa oameni (de ex Tiriac-fiind mason iluminat-a ajutat la intrarea acestor grupuri in tara)
un astfel de imprumut are consecinte dezastruoase, in acest fel este subjugata o tara, iar cipurile care vor urma va fi instrumentul de control al fiecarui om.
Va vine sa credeti ca aspirina Bayer contine virusul HIV? de ce? urmariti documentarul...
Romania este tara care v-a gasi o solutie sa-si scoata jugul, o vor urma si alte tari (si-i vor multumi) se va isca un haos mondial...iar razboiul care va urma va fi necesar...
Ce putem face deocamdata? sa iesim in strada sa protestam impotriva legilor aberante, sa ocolim bancile lui Tiriac,CityBanc, Bank of America ,bancile austriece,Raiffeisen,Volksbank,BCR,etc....sa cumparam produse de la taranii nostrii, sa evitam cumpararea produselor de import injectate cu virusi, sa nu acceptam asa zisele vaccinuri menite sa reduca populatia ....etc

  Inapoi la articolul Presa internationala: FMI a salvat Romania de la faliment

Setari Cookie-uri