Comentarii pe articolul Baneasa Investments: Oprirea lucrarilor de infrastructura poate afecta intreaga zona de nord a Capitalei


Ordinea lucrarilor

Constanta Raileanu la 13 Aprilie 2009, ora 10:35
De ce nu s-au gandit d-nii investitori ca normal e sa faci infrastructura prima si apoi sa aduci blocuri, vile.... Dar, avizi dupa bani, s-au grabit sa faca case si sa castige prin vanzarea lor la preturi exorbitante. Ce conteaza ca noii locatari se chinuie cu accesul la noua locuinta. Prosti au fost cei care s-au lasat pacaliti. Daca vor infrastructura, sa o faca din banii lor. Daca au bani pentru asa case, pot contribui si pentru amenajarea zonei si sa lase primaria sa-si investesca bugetul in lucrarile urgente din cartiere mai sarace, unde nu ai zice ca te gasesti intr-o capitala europeana. Chiar numai Baneasa e cartier bucurestean?
Almasan Florin Adrian la 14 Aprilie 2009, ora 13:05
Corect este ca autoritatile locale sa faca lucrarile de infrastructura . Asta ca sa justifice taxele si impozitele pe care le incaseaza pe intreaga durata de existenta a constructiilor . Nu e corect sa ceri celui care construieste sa plateasca si pentru drumuri de acces , canalizare , utilitati . Si sigur nu am interese de vreun fel in zona (de fapt in nici o zona) dar ar trebui sa stim mai bine care ne sunt drepturile si obligatiile . Atata vreme cat unii au numai obligatii si altii numai drepturi ceva nu e in regula . In ceea ce priveste prioritatile primariilor asta e de discutat . Discriminarea pleaca de la d. Chiliman nu de la Popoviciu .
Cobianu Cezar la 15 Aprilie 2009, ora 18:59
Desi nu pare, Baneasa 'Developments' nu e in sectorul 1. Si da, desi nu e neaparat corect ca investitorul sa plateasca infrastructura, proiectul finantat de Banca Mondiala avea ca destinatie zonele defavorizate din Nord, deja locuite, si eventual cartierul ANL in constructie de 3 ani si care nu va avea utilitati nici in urmatorii trei.
Nu va lasati pacaliti de sugestia Baneasa Developments ca banii nu au fost investititi cu dedicatie catre ei pentru ca terenurile pe care s-a construit aceasta infrastructura apartin municipalitatii. Aceste terenuri, de exemplu drumul public din interiorul "campusului", au fost donate de catre Baneasa Investments municipalitatii Bucuresti, aceasta fiind conditia legala pentru construirea de infrastructura publica pe acestea, indiferent de sursa de finantare.

  Inapoi la articolul Baneasa Investments: Oprirea lucrarilor de infrastructura poate afecta intreaga zona de nord a Capitalei

Setari Cookie-uri