Comentarii pe articolul Asigurarea pentru cutremur - Ce optiuni avem?


Si in cazul unui cutremur chiar credeti ca ne vor despagubi????

Bau Bau la 13 Mai 2009, ora 13:50
Hai sa fim seriosi, in cazul unui simplu RCA pentru masina nu esti despagubit in totalitate daca da unu peste tine pe asigurarea vinovatului, iar cei cu full CASCO isi schimba masinile la cativa ani dupa ce le busesc intentionat, nimeni nu face o ancheta serioasa in caz de frauda la noi.
Imaginati va ce se va intampla in cazul unui cutremur de peste 7 grade cu toate blocurile vechi care se vor prabusi??? care companie de asigurari are bani suficienti sa i despagubeasca pe oamenii asigurati, va zic eu nici una. Ne vom face degeaba asigurari pentru locuinte, iar se vor imbogati unii pe seama noastra.
Ciorobea Mihaela la 13 Mai 2009, ora 14:39
corect
Maria B. la 13 Mai 2009, ora 15:03
Draga Bau Bau, pot sa te intreb ce stii tu despre societatile de asigurari? Cum de esti atat de sigur ca nici o societate nu are bani sufiecienti incat sa poata despagubi persoanele carora li s-au distrus locuintele asigurate, in cazul unui dezastru de o asemenea amploare? Stii sistemul dupa care functioneaza o societate de asigurari? O astfel de companie NU isi poate desfasura activitatea daca nu are suficiente lichiditati astfel incat, la nevoie, sa poata acoperi TOATE pagubele TUTUROR asiguratilor de cel putin o data si jumatate. Acesta se numeste coeficient de lichiditate. Apoi, fiecare societate de asigurari este la randul sau reasigurata la un reasigurator, din alta tara/continent. Hai sa nu dezinformam oamenii, pentriu ca o asigurare este benefica in orice situatie, indiferent de natura riscului asigurat. Nu stie nimeni ce se poate intampla in secunda imediat urmatoare. Cum o fi oare sa platesti un an-doi-trei cateva sute de lei si sa primesti contravaloarea locuintei tale (care ajunge poate la cateva zeci de mii de euro)? Imagineaza-ti! :)
Braia Liviu la 13 Mai 2009, ora 17:10
draga maria b, de ce nu pot sa decid eu ce sa fac cu banii mei? daca nu sunt asigurat n-o sa vin sa cer nimanui bani sa ma ajute (pentru ca ori cu despagubirile voastre ori fara tot n-o sa-mi pot acoperi pierderea). pana una alta vad ,in schimb, ca sunt obligat accept sa va bagati mainile in buzunarele mele si sa imi spuneti ca ar trebui sa va si multumesc pentru asta.
Denes Gabos la 13 Mai 2009, ora 21:52
D-na Maria B. dar de ce trebuie sa ma oblige statul sa platesc asigurare? Mi s-o distrus casa, asta e, problema mea daca nu am asigurare. Trebuie sa se imbogateasca din ceva si firmele mari, nu? Si sa nu uitam povestea AIG din SUA.
Dumitriu Elena la 14 Mai 2009, ora 10:49
societati de asigurare precum ing, aig,si care or mai fi ele, nu am incredere! de ce? pentru ca am pierdut jumatate din ceea ce am platit !
daca ar fi sa o mai iau de la inceput, nici nu as mai vrea sa am de a face cu ei !
Adriana la 14 Mai 2009, ora 12:23
sigurarea casei este o protectie pt noi -dar nu asa cum comenteaza domni -
asigurare de cutremur -asigurare de incendiu etc -
domnilor in aceasta asigurare pentru locuinta sant incluse toate pericollele etc .
asa este si in germania .
apoi pentru a nu fi aglomerat la sfarsit de an - se plateste o taxa ica lunara la care tu tot anul o acumulezi etc . sant posibilitati la cererea fiecarui client -
cu asigurarea obligatorie -nu este adevarat aceia cu pensia .
guvernu de ce nu se explica .
pt ce-i care nu lucreaza intr-o intreprindere doresc sa-si faca o asigurare de pensie se poate face -
asigurarea despre care vb guvernu la care ei nu stiu sa se exprime si eu o am este o asigurare economica care se poate face pe 7 ani 14 ani sau pana la varsta de pensionare .aici in germania eu platesc lunar 40 de euro si am facuto pe 7 ani -la sfarsitul perioadei imi scot asigurarea -si apoi continu cu una noua mereu asa se face etc .
dar voi la salarile voastre pt a achita o asigurare care sant tarifele si criterile
asa ca domnilor aceasta asigurare are perioade nu esti obligat sa faci cum vrea guvernu -guvernu a copiato din europa doar ca ei vor in stilul lor sa o faca sa fie mai avantajos pt ei .etc
o zi buna
ciao rom

  Inapoi la articolul Asigurarea pentru cutremur - Ce optiuni avem?

Setari Cookie-uri