Comentarii pe articolul Rezultate finale: PSD+PC are 31,07%, urmat de PDL - 29,71% si PNL - 14,52%


ce-o sa mai fie?

Popescu Gabriel Mircea la 8 Iunie 2009, ora 07:13
EBA a intrat cu sustinerea lui Basescu si a PDL-ului, se stie doar; de unde bani de campanie, de organizare de intalniri, de tricouri, de postere, reclama etc etc? ma rog, din punctul meu de vedere cele peste 3 % ajutau mai mult partidul decat pe Elena, dar cum s-a reinscris la loc in partid, e cam tot aia, va reprezenta interesele de partid ale tatalui.
Italienii o alesesera la un moment dat pe Ciociolina in parlamentul lor, deci se poate si mai rau fata de noi, chiar in tari cu traditie mai mare decat a noastra in alegeri.
De Vadim si Becali, ce sa mai zic: votul unei categorii a populatiei, pe fondul inspiratiei de moment a lui Vadim(geniale, cred eu) create in contextul politic si economic al tarii si a situatiei lui Becali; va o pata de culoare la Bruxelles desi fac pariu ca legatura intre cei doi nu va fi de durata; la restul partidelor rezultatele sunt cele preconizate.
Cred ca o cauza a rezultatelor este si absenteismul la vot, care a dat peste 3% la cei maxim 20% prezenti la vot; daca lumea se ducea la vot, poate altul era rezultatul.
Sper ca la sfarsitul mandatului celor alesi acum, romanii sa invete din greselile facute si sa voteze corespunzator; acum situatia imi aminteste de primul parlament roman, in care intrasera toti neavenitii, prilej de amuzament si comentarii la acea vreme, cu faze antologice, care au ramas si acum in amintirea multora.
Sa vedem prezidentialele, desi pana acum, dupa cum arata lista candidatilor, nu vor fi prea mari surprizele...

  Inapoi la articolul Rezultate finale: PSD+PC are 31,07%, urmat de PDL - 29,71% si PNL - 14,52%

Setari Cookie-uri