Comentarii pe articolul Top 10 cele mai scumpe orase din lume pentru expati


clasamentul celor mai vizitate locuri turistice din romania

Constantin Ionescu la 7 Iulie 2009, ora 15:27
clasamentul celor mai populare statiuni, locuri turistice din romania,mai putin litoralul; dar si statiunile care au fost renumite dar care au fost abandonate. multumesc
P Razvan la 7 Iulie 2009, ora 18:17
Suna ca si "topul celor mai mari 10 capcane turistice". Adica daca esti "bastinas" de exemplu in Moscova, poti trai mancand zilnic jumate de paine, intr-un bloc construit de tatucul Stalin, la costuri minime, insa daca esti "expat" atunci musai trebuie sa stai la Sheraton-Hilton-Five-Star Hotel de vis-a-vis de Kremlin si sa te hranesti exclusiv cu caviar.

In Moscova, oficial daca esti "strain", fapt determinat ad hoc de exemplu de casiera de la bilete de intrare in muzeu pe baza accentului cu care vorbesti limba lui Puskin, platesti sume si de 10 ori mai mari decat un "bastinas". Probabil e pretul platit ca bunicul meu n-a pus umarul la apararea Moscovei in al doilea razboi mondial (de fapt, a pus, dar in tabara cealalata) nici n-a participat la epurari (ca epurat sau epurator) pe vremea lui Stalin. O masura imbecila, absolut ostila turismului/businessului, insa atat de raspandita in Europa de Est.

Macar la Tokyo platesti la fel de mult ca si japonezul care vrea sa viziteze muzeul, oricum, perceptia unui japonez referitoare la modul si cuantumul cheltuielilor e profund diferita de perceptia vestica.

  Inapoi la articolul Top 10 cele mai scumpe orase din lume pentru expati

Setari Cookie-uri