Comentarii pe articolul Interim managerii o rara avis supra-calificata si supra-platita


Interim managerii o rara avis supra calificata si supra platita

Monod Ileana la 25 August 2009, ora 14:19
Buna ziua,
Sint abonata la ziarul Dstra deja de mai bine de un an si apreciez eforturile Dstra de a tipari articole interesante care sa ne ajute pe noi, cei din afara, sa fim la curent de felul in care se dezvolta tara noastra. Din pacate tin sa va atrag atentia ca sinteti pe care de a derapa vizibil de la limba noarta romina, de la gramatica limbei romine. Priviti numai titlul articolului de azi: fara nici un sens. In primul rind pluralul de la maneger (cuvint englezesc) = manegeri.
In al doilea rind "o rara avis" ce vrea sa insemne?
Daca articolele trebuiesc scrise in engleza, scriti-le in engleza. Daca trebuiesc scrise in romineste folositi limba noastra caci este foarte bogata. Multumesc de atentie si va doresc o zi buna. Ileana Monod
Laura Tataru la 25 August 2009, ora 16:23
Stimata doamna Monod, avand in vedere modul in care este scris comentariul dumneavoastra nu cred ca sunteti in masura sa criticati pe altcineva. Probabil ca sunteti plecata din tara de ceva vreme, insa tin sa va aduc la cunostinta faptul ca intre timp s-au mai produs ceva schimbari in " gramatica limbii romane " dupa cum spuneti dumneavoastra. Insa, faptul ca sunteti departe de tara nu va scuza de faptul ca nu cunoasteti expresia " rara avis" provenita din limba LATINA, ca de altfel intreaga noastra limba romana, fara a avea vreo legatura cu limba engleza. Totusi cu toata necunoastinta, nu cred ca era cazul sa construiti un intreg comentariu rautacios la adresa cuiva, mai ales ca nu are nici o logica si nici o tangenta cu realitatea, iar o simpla cautare pe Google v-ar fi lamurit curiozitatea.
Gabrian Mihail la 27 August 2009, ora 10:08
Buna ziua,

Am citit cu interes articolul dvs. cu atat mai mult cu cat este vorba de o noutate in materie - cel putin pentru mine. Cu acelasi interes am parcurs si comentariile inserate ulterior.Sincer sa fiu nu credeam ca limba romana poate crea atatea dificultati unei persoane care se exprima in mod public.Este dreptul fiecaruia dintre noi, dar un comentariu,chiar si de o maniera critica,reprezinta pe undeva "cartea de vizita" a celui care il alcatuieste.
In alta ordine de idei am ramas putin surprins de inexistenta unor cereri pentru postul de "Interim Manager" pe site-urile E-jobs si Best-jobs,pagini pe care eu le cercetez zilnic in cautarea unui loc de munca.
Regret ca trebuie sa fac apel la o realitate constatata "pe propria piele" dar in pofida afirmatiilor ca un astfel de post ar putea fi acoperit de persoane cu o vasta experienta profesionala care in mod logic nu poate fi acumulata decat in urma mai multor ani de activitate,nu pot sa nu remarc tendinta firmelor de a atrage in staff cu precadere tineri,de cele mai multe ori fara o experienta relevanta dar care inscriu in CV-uri fel de fel de scoli,cursuri,studii universitare sau mastere facute pe banda rulanta in conditii de calitate despre care nu doresc sa fac comentarii.
In acest context va rog ,daca stie cineva,sa-mi spuna unde a vazut o solicitare pentru postul de "Interim Manager"

P.S. As dori sa nu fiu gresit interpretat,nu am nimic impotriva tinerilor, ii iubesc si ii apreciez cu atat mai mult cu cat si fiul meu este un tanar inginer in cautarea unui loc de munca,dar consider ca o cariera de succes nu poate fi construita decat asemenea unei case, pentru care construiesti mai intai o fundatie si o temelie solida, peste care poti inalta cateva etaje fara teama de a se prabusi la prima trepidatie.

  Inapoi la articolul Interim managerii o rara avis supra-calificata si supra-platita

Setari Cookie-uri