Comentarii pe articolul Romanii nu au scapat inca de majorarea TVA la 21%


TVA la ce?

G Tavi la 8 Octombrie 2009, ora 10:30
inca un episod din telenovela tembelismului economic.
Dincolo de alambicata exprimare , care imi aduce aminte de faza cu forfetarul din primavara (ba se aplica, ba se renunta, ba intra in vigoare, ba nu) rezulta o realitate simpla:
TVA-ul se majoreaza !
Cine il va plati? aceasta e intrebarea... "beneficiarul" TVA-ului este utilizatorul final, ori, acesta are o situatie extrem de grea, asta e tot o realitate.
Vom merge si ne vom cumpara mancare si bunuri de stricta necesitate din tarile vecine. unde, o fi cat o fi TVA-ul dar e mai ieftin ca la noi.

Impozit pe profit... pauza, micile intreprinderi care il plateau, au disparut in masa, iar "marii Contribuabili" oricum nu platesc. Tot o realitate

Si dincolo de modul viclean cum se ambaleaza aceste "masuri economice, istoria spune clar: cand taxele sunt mari, incasarile sunt mici , fiindca ori nu poti si atunci te lasi de business, ori daca esti mare si iti renteaza, te fofilezi.
Si tot nu incasezi ca stat.
S-a mai intamplat asta, si nu era criza de asemenea amploare.
Zsuzsanna Tinca la 8 Octombrie 2009, ora 12:34
Eu cred ca e o tampenie sa mareasca TVA-ul, singurii care vor avea de suferit, tot noi suntem, oamenii de rand care muncim pentru 650 lei. Sa ii oblige intai pe patronii privati sa dea salarii mai mari, si dupa aia sa mareasca ce vor. De ce noi astia saraci sa suferim iar?
Nicolae Valentin la 8 Octombrie 2009, ora 20:23
Marire Tva = saracire accelerata a cetateanului roman. Dupa forfertar care a pus pe butuci 100,000 de firme, urmeaza romanul simplu. Cata ura sa ai in tine sa ti bati joc de tara asta si sa TRADEZI INTERESELE NATIONALE. Dupa ce salariile au scazut la privat in termeni reali, somajul a ajuns la 8%, bancile sugruma datornicii (pentru ca pot), guvernul ne distruge pe noi cei care il platim !. Vrea sa nu mai valoram nimic. 2 ani am fost egali Europei si ai lumii in avere personala. O natie e puternica numai prin demnitate , mandrie si forta data de cetatenii ei. Ce vor acesti indivizi? Cat inseamna un procent in plus de TVA ? In jur de 300 mil Euro ! Iar guvernul are TVA NEINCASAT DE 1,5 MILIARDE DE EURO.
PS
Nu sunt comunist, de stanga sau nationalist.

  Inapoi la articolul Romanii nu au scapat inca de majorarea TVA la 21%

Setari Cookie-uri