Comentarii pe articolul Prima Casa va continua si in 2010. Cu accent pe locuintele construite de la zero


Prima Casa adevarata

Damian Constantin la 5 Ianuarie 2010, ora 11:17
De fapt nici 10 la suta din persoanele sub 45 de ani care au o locuinta nu pot spune ca au o locuinta adevarata, deoarece ori au o mostenire, ori au cumparat o locuinta veche, ceausista.
De aceea consider ca programul PRIMA CASA ar trebui sa se adreseze si celor care nu au achizitionat in viata lor o casa noua si care inca mai sunt tineri si pot munci sa si-o plateasca...Au ei o casa veche, dar nu se apropie nici pe departe de facilitatea pe care o da statul pt cei care nu au deloc.Nu e discrimnare?Si apoi nu ar merge mult mai bine progaramul asa?Ca cei care nu au deloc si-ar lua una mai modesta, poate chiar vehe, iar ceilalti care au una veche, ar vinde-o celor care nu au deloc, ar mai pune ceva destul de consistent si si-ar lua una noua.IATA CE S-AR MISCA PIATA.
Mihaiu Carmen la 5 Ianuarie 2010, ora 13:00
Sunt una din persoanele care nu au avut casa (nici macar mostenita ) niciodata . Ba mai mult, personal cred ca tot cei care au destui bani o vor avea si pe "PRIMA CASA ".Salariul cerut de banca este unul "in stele " ca sa poti lua o amarata de casa.La noi nimic nu este pentru cei ce au nevoie cu adevarat !!!!!!

  Inapoi la articolul Prima Casa va continua si in 2010. Cu accent pe locuintele construite de la zero

Setari Cookie-uri