Comentarii pe articolul Top 5 previziuni pentru piata imobiliara in 2010


alte oportunitati in afacerile imobiliare

Ifrim Sandru la 10 Februarie 2010, ora 04:45
Cred ca in acesta perioada a crizei s-a putut observa destul de bine debalansarea economiei romanesti, cu relevarea precaritatii industriei romanesti.
Acest fapt, deja constientizat la nivelul maselor si al politicului, implica schimbari majore de strategie economica la nivel national.

Cu premiza unei reactii corecte a mediului politic privind o reorientare / corectii majore la strategia economica de dezvoltare a tarii, cred ca ceea ce se impune este stimularea unei dezvoltari economice, punand accent si asigurand suportul necesar pe revitalizarea in ordine: a agriculturii, a industriei, in special: cea alimentara, a aindustriei constructiior, si a industriilor mari consumatore de forta de munca, unde Romania are mai multe sanse sa concureze cu succes pe o piata din ce in ce mai globala, mai europenizata
Deasemenea activitatile logistice si de servicii suport la aceasta relansare economica nu numai asteptata dar si imperios ceruta, cred ca reprezinta o oportunitate in viitor.

In mod evident si afacerile imobiliare vor fi influentate de acesta naturala revenire a industriei in general.

Deci stimati investitori: fiti pregatiti sa investiti in parcuri industrilale, parcuri / structuri integrate de ferme (ca o logica a dezvoltarii agricole integrate si relansare a industriei alimentare), in parcuri logistice.

A produce (produse si serivicii) si a concura pe piata globala, a devenit o mare prioritate sociala (pentru diminuarea somajului si cresterea veniturilor populatiei).
Mai pe romaneste: nu producem si nu vindem nu prea avem ce manca si nici nu prea avem ce sa asteptam.

  Inapoi la articolul Top 5 previziuni pentru piata imobiliara in 2010

Setari Cookie-uri