Comentarii pe articolul Cum vor patru tineri sa faca o afacere din a ajuta oamenii concediati ilegal


CUM VOR 4 TINERI SA FACA O AFACERE DIN A AJUTA OAMEMII CONCEDIATI ILEGAL

Dumitru Budacu la 15 Martie 2010, ora 22:05
Buna !

Va doresc de la incebut BAFTA MULTA !
Ati spus ca va referiti in special la "bugetari, ca ei au fost cei care au fost disponibilizati ilegal" .
Va intreb...OARE ? sunteti sigri ca asa este? Aveti idee de cand se disponibilizeaza ilegal in Romania,in mediul privat?
Mai mult ca sigur ca nu, pentru altfel nu ati fi abordat asa subiectul. Ba mai mult va referiti la un anumit interval de varsta, sau poate am retinut gresit? Posibil ca ati vrut sa spuneti altceva....
Fac parte din cei multi care dupa 18 ani de munca intr-o unitate care a fost la inceput de stat, apoi pe actiuni,apoi....actiunile au fost ale unui patron, care a dispus disponibilizarea prin oamenii pe care-i avea,in cel mai josnic mod, folosind bineinteles, LEGEA, asa cum e ea permisiva "cu un picior in lege si unul afara". Sunt contabila, am terminat o facultate in economie, master, una in psihologie, am familie, am si 5 copii,am si 40 de ani...ei si ?
Nu s-a tinut cont de nimic,mi s-a pus in vedere ca voi fi disponibilizata. Am facut un soc, am urmat tratament,dupa care m-au pus sa-mi dau demisia,pt ca altfel depaseau nr de disponibilizati intr-o perioada anume de timp,fapt ce ar fi inregistrat unitatea , ca falimentara, ceea ce nu doreau. Mai exact nu doreau sa aiba un control care sa descopere, ca ani de-a randul acolo s-a furat ca in codru, iar fiscul ar fi dat amenzi......grele.
Sigur ati avea mai mult succes, daca ati schimba contextul atragerii membrilor pe site, daca asta doriti. Altfel , nu veti face decat ceea ce au facut si gugernantii nostrii sa dezbine clasele sociale,asa cum le avem noi structurate.

E o parere, nu trebuie sa o luati in calcul,puteti doar sa o analizati....sau nu.

Daca e altul mesajul, si eu nu am inteles....imi cer scuze, dar daca eu asa l-am perceput, ganditi-va la cati l-au mai conceput asa....


Numai bine,
D.B.
Bogdan Coratlici la 16 Martie 2010, ora 21:54
Sarut mana,

Stimata doamna, mesajul nostru nu se adreseaza doar bugetarilor, ci tuturor disponibilizatilor din Romania, fie ei din privat sau din sistemul de stat. Aveti mare dreptate, noi nu stim prea multe despre dispinibilizarile din mediul privat, fiindca nu ne-am desfasurat activitate decat in administratie. Cu aceasta ocazie va invit sa postati poveste dumneavoastra si toate problemele legale pe site-ul recent creat www.disponibilizari.ro, doar asa ser sa reusim sa cream o comuitate a celor nedreptatiti, indiferent ca provin din mediul privat sau din administratia de stat. De asemenea va reamintesc ca toate problemele semnalate pe site vor fi analizate de un avocat specializat in probleme legate de litigiile de munca si care va da gratuit consultanta pentru rezolvarea acestora prin intermediul instantei. Oricum va multumim pentru mesajul dumneavoastra si asteptam cu interes sa postati pe site acesta situatie.

Va dorim numai bine si speram intr-o colaborare de succes.

Cu stima,

Bogdan Cotarlici

  Inapoi la articolul Cum vor patru tineri sa faca o afacere din a ajuta oamenii concediati ilegal

Setari Cookie-uri