Comentarii pe articolul Salariul brut din Romania va ajunge la 1.288 euro in 2020


In Romanaia se va trai mereu rau!

Mataoanu Oana-Mrabela la 4 Iunie 2008, ora 08:41
In Romanaia se va trai mereu rau!
Desi nu cred ca se va ajunge la 1000 euro sa zicem ca ar fi adevarat. Dar la ce pret am cumpara atunci in 2017 o paine sau o sticla cu suc? O sa ajungem sa dam 5o de mii(vechi) pe o paine si a.s.m.d. Treziti-va oameni buni care ati scris tampenia asta de stire.Si eu sunt o jurnalista! In Romania se va trai mereu RAU!
Ostrovan Larisa la 4 Iunie 2008, ora 18:30
In Romania totul functioneaza dupa o lege universala: TRAIM DUPA CUM GANDIM! Restul cunoastem...
Mihaela Florenta Ibinceanu la 4 Iunie 2008, ora 20:55
Stimata mataoana daca esti jurnalista atunci ar trebui sa sti ca la ora actuala sunt salarii si peste 1000 de euro, nu suntem chiar o tara cu oamenii saraci. Mai documenteazate sau daca esti jurnalista pe ce banci ai invatat sa-ti practici meseria?
Oprea Gheorghe la 9 Iunie 2008, ora 13:19
Nu vreau sa mediez, dar jurnalista are dreptate, nu trebuie s-o gratulam cu expresii urate.De fapt nu a negat ca ar exista salarii de peste 1000 de euro, ci a vrut sa spuna, ca noi si daca vom ajunge sa castigam acei probabili 1ooo de euro, tot rau vor trai, pentru ca intotdeauna preturile o iau cu mult inaintea cresterii salariilor, asa ca nivelul de trai va fi permanent precar, de asta au grija guvernantii nostri pe care-i votam.Are dreptate dl.Ostrovan:"Traim cum gandim".O mare contributie la starea actuala a lucrurilor din Romania, o are presa, care nu face nimic in sprijinul instaurarii legalitatii in romania (pardon, a respectarii legilor)."Latra, dar nu musca"(sa-mi fie scuzata comparatia), dar poate ne vom trezi si-i vom sanctiona pentru aceasta inertie sau mai rau afiliere la marea frauda nationala si nu vom mai inghiti stirile lor de doi bani (sa nu mai cumparam ziarele, sa vedem cum vor reactiona.La atat se reduce activitatea lor!

  Inapoi la articolul Salariul brut din Romania va ajunge la 1.288 euro in 2020

Setari Cookie-uri