Comentarii pe articolul Salarii mai mari pentru profesori. O decizie buna?


in fiecare an...

Capraru Ionel la 24 Martie 2010, ora 19:07
In fiecare an, la inceput de an scolar sau aiurea ,asistam la aceasi scena grotesca......profesorii cer cu indirjire bani, bani si iar bani.
Sunt convins ca nu au salariile pe care si le doresc, sunt de acord si cu ideea ca noi toti suntem datori sistemului de invatamant care ne-a format si ne-a educat, datorita caruia am ajuns sa avem slujbe mai mult sau mai putin bine platite.
Poate ca au si ei dreptatea lor.Adica sigur ca devarul lor este ......adevarat.Eu cred ca de vina este Guvernul sau guvernele ,pentru ca aceasta situatie se perpetueaza de ani de zile de cand LIDERII SINDICALI-platiti cu sume enorme din banii dascalilor-stiu sa bata cu pumnul in masa sa ceara si sa nu se lase pana nu primesc ceea ce cer.
Solutia cred ca este foarte simpla:ca si la privat-contract individual de munca-pentru 17 ore/saptamina eu Statul Roman iti pot oferi 2.000 lei.semnezi contractul? OK:nu semnezi contractul- postul este liber , se organizeaza concurs ptr. ocupare, etc.
Dragi dascali-piata muncii in Romania este LIBERA. Competitia pe piata muncii este libera. Credeti ca meritati mai mult? Mergeti la privat, ei ofera bani frumosi pentru performanta.Dar nu cred ca o sa lasati scaunele caldute pentru munca asiduua de la patron unde esti monitorizat permanent prin prisma beneficiilor pe care i le aduci.Pe cand la Stat...merge oricum.
Eu va doresc "succesuri" sa obtineti iarasi ceea ce vi se cuvine si sa auzim din nou ca fara voi am muri cu totii, iar planeta ar ramane incremenita daca voi nu ati exista. Va propun un exercitiu de imaginatie:daca fiul sau fica dvs. ar termina anul acesta liceul, pentru ce ati opta :pentru inghetarea anului scolar, sau pentru suspendarea actiunilor de protest? Grea intrebare?

  Inapoi la articolul Salarii mai mari pentru profesori. O decizie buna?

Setari Cookie-uri