Comentarii pe articolul Un restaurant pe saptamana: Ce mananca brasovenii si targumuresenii


alte restaurante mai bune(in brasov)

Sorin Males la 27 Martie 2010, ora 19:47
Salut,
Sunt placut surprins sa vad ca ai trecut prin Brasov si ca ai ales doar restaurantele din P-ta Sfatului, in locul unor restaurante mai bune aflatel a 50, poate 100 de metri mai sus sau mai jos. Recomand Casa Romaneasca din chei sau restaurantul Sergiana de pe Muresenilor sau Ceasu Rau.
Sunt doar cateva din restaurantele apropiate de centru care au o diversitate in gastronomie si o mancare gustoasa care vine la pachet si cu o servire amabila.
In final: sa aveti pofta!

PS: un restaurant scump nu e obligatoriu si cel mai bun.
Grigorut Alexandra la 29 Martie 2010, ora 08:34
Sorin sunt de acord cu comentariul tau si cu recomandarile tale. Permite-mi sa adaug restauratul Roata Norocului. Pentru mine pe primul loc oricum ramane Sergiana, dar se mananca bine si la Roata Norocului.
Misa la 9 Aprilie 2010, ora 15:00
Buna ziua, exista restaurante foarte bune in Brasov , unde chelnerii te intampina cu caldura de la intrare pana la iesire, unde masa poate fi servita exemplar si cu cele mai bune preparate , nu este frumos si nici chiar etic profesional sa denigrezi munca oamenilor , a personalului si a administratorului acelor localuri ,nu ati cerut o opinie in restaurant si nici o recomandare la felul in care ati descris servirea si preparatele, sunt restaurante in care revin cu placere si brasovenii dar si clienti din alte orase sau din afara tari .

  Inapoi la articolul Un restaurant pe saptamana: Ce mananca brasovenii si targumuresenii

Setari Cookie-uri