Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?


o idee stupida

Constantin Ardelean la 11 Aprilie 2010, ora 19:09
Binenteles ca Supermarket-urile fac abuz prin preturile pe care le practica si prin diversele taxe de raft pe care le percep (tema care a fost in discutie la un moment dat si care insa nu s-a solutionat deloc) dar nu cred ca inchiderea lor ar fi o idee stralucita. In primul rand oricum magazinele de cartier practica preturi mai mari la aceleasi produse, unii patroni chiar isi cumpara marfa de la Supermarket si apoi o vand in propriile magazine. Nu vad cum ar putea acest lucru sa-l avantajeze pe cetateanul de rand.
Cred ca domnul Valeriu Tabara ar trebui sa lase pe cineva mai competent sa gaseasca o solutie la aceasta problema. - dar cei competenti nu ajung niciodata acolo nu-i asa? -
Tiutiuca Emilia la 29 Aprilie 2010, ora 08:08
Exista oare "magazine de cartier" in Romania de astazi, in care spatiile comerciale ale fostelor "Alimentare" si "Legume, Fructe" au fost transformate in baruri, sali de jocuri, restaurante si altele asemenea, mai usor de administrat si mai "profitabile"?
Ne-a intrebat cineva daca asta ne-am dorit?
Categoric, aceste super sau hipermarket-uri sunt o necesitate pentru oamenii care mai muncesc in aceasta tara, si care doresc sa-si faca aprovizionarea cu toate produsele necesare gospodariei dintr-un singur loc, in ziua lor libera.
Pentru cumparaturi de produse perisabile, desigur ca mai toti, cunosc pietele, prin care pot trece si la sfarsitul orelor de program.
Consider o noua dovada de irationalitate a celor care se numesc "alesi ai poporului", care nu au habar de la inaltimea tribunei lor cum traiesc oamenii. Seamana cu vandalizarea inceputa in anii 90 cu industria Romaniei. Dupa ce au distrus-o prin "masuri de eficientizare", si poporul a luat calea pribegiei prin lume, acum au mai gasit ceva de "demolat". Oare nimeni nu vede ca in locul ramas gol nu-i decat parjol? Cu ce umplem aceste lipsuri?
Cu un butic nefericit, cu sampoane, lame de ras, oale, paine, cateva fructe scofalcite, mezeluri in culori dubioase, lactate iesite din perioada de folosire, multa bautura de calitate indoielnica, si toate la preturi mai mari decat in supermarket.
Si apoi de ce suntem tratati ca niste debili mintali, incapabili sa ia hotarari cu privire la locul si timpul in care trebuie sa-si faca cumparaturile? Mai trebuie sa imbogatim oarecare "patroni" cu stagiu de cotizatie la partid, care-si vad "afacerile" in pragul falimentului?

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?

Setari Cookie-uri