Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?


Desi fac cumparaturi si duminica, sustin aceasta propunere!

Popescu Alin la 12 Aprilie 2010, ora 12:46
Am sa va dau cateva motive pentru care ar trebui sa fim de acord cu inchiderea supermarketurilor duminica:

1. Se va sustine micul comerciant din piata sau magazinul de cartier;
2. Cumparand de la piata sustinem cu totii micul producator de la tara.
3. "Quality time" - in loc sa mergem duminica la cumparaturi, mai bine petrecem cu familia, prietenii sau cu pasiunile noastre.
4. Un mic imbold pentru rationalizarea timpului si agendei personale. Va trebui sa ne organizam mai bine modul in care ne facem cumparaturile.

Pentru carcotasi le spun:
1. in strainatate majoritatea magazinelor au programul mult mai redus ca in Romania.
2. Propunerea lui Valeriu Tabara nu ne va scoate din criza, iar daca astepti in continuare ca altii - Parlamentul, Guvernul, Presedintele, Mama, Tata, Patronul, Sefu' - sa-ti rezolve problemele inseamna ca esti inca in stadiul de bebelush.
3. In tarile civilizate catre care tindem - Germania, Franta, SUA etc. - progresul societatii s-a realizat prin reglementari si ingradiri ale libertatii cetatenilor in scopul binelui general. Cateodata acestea par chiar absurde. Spre exemplu, am inteles ca in Italia statul nu mai permite construirea de hypermarketuri gen Carrefour/Cora

****************************************************
Daca vrei sa schimbi lumea, incepe cu tine!
****************************************************

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor duminica?

Setari Cookie-uri