Comentarii pe articolul Cei mai buni consultanti in management castiga 720 euro/zi


Si concret ce fac?

P Razvan la 23 Aprilie 2010, ora 14:20
Imi spun ca trebuie sa gandesc pozitiv, iar daca sunt probleme financiare, trebuie sa dau afara 15% din personal. Eventual altii sunt mai buni in ale scrisului, pot face o aplicatie pentru fonduri europene. Problema lor este ca nu prea au nimic de oferit; 850 pe zi sunt peanuts, dupa cum zicea Joseph Ackermann.
Marius Maxim la 23 Aprilie 2010, ora 21:07
P Razvan, consultantul in management AR TREBUI sa-ti spuna exact pe cine poti sa dai afara fara probleme, in cazul in care vreun consultant financiar ti-ar spune ca trebuie sa reduci cheltuielile salariale cu 15%. Consultanti in management competenti sunt ceea ce, de exemplu, ar avea nevoie guvernul sa angajeze pentru a face reforma administrativa asa cum trebuie facuta pentru a curata cu adevarat aparatul bugetar.

Asta nu este tot ce poate sa-ti faca un consultant in management, dar, sigur, asa cum a mai scris cineva aici in comentarii, nu face proiecte de finantare decat daca n-are ce manca.
Dobrescu Alexandru la 29 Aprilie 2010, ora 14:59
in marea categorie a consultatilor, au fost incluse si firmele infiintate pt a muta spaga. adica, un domn/doamna cu ,,trecere'', cere o spaga. multe firme nu pot oferi legal spaga ci mici atentii. atunci dna/dl isi face o firma de consultanta, iar spaga se vireaza firmei respective sub forma de servicii (de management, de marketing, etc). in legatura cu fondurile structurale europene, acelasi lucru. toata hartogaria este atat de stufoasa, iar organele noastre teritoriale atat de slabe(intentionat), incat esti nevoit sa cauti o astfel de firma. nu rareori mi-a fost dat sa vad ca acestea apartin unor persoane sus puse politic, cu informatii foarte precise despre proiectele din zonele ,,arondate''.
parerea mea este ca in Romania sunt maxim 50 de firme de consultanta serioase, adica cele care lucreaza cu firme private. iar daca jurnalistul ce a redactat acest articol ne poate spune, vom vedea ca acestea au crescut, iar ,,consultanta'' unora a disparut odata cu schimbarea puterii politice.

  Inapoi la articolul Cei mai buni consultanti in management castiga 720 euro/zi

Setari Cookie-uri