Comentarii pe articolul Ce angajamente si-au luat guvernantii in fata FMI si a Comisiei Europene


groanic

Corifeanu Jane la 11 Mai 2010, ora 08:16
Guvernul asta parca stie un singur lucru sa supere pe toata lumea..bun ne supara si ne scoate caruta din noroi.. Dar de fapt ne infurie pe toti de ce ca se imprumute mai tare.Zau parca mi-as vinde frigiderul din casa pentru a lua marfa cu imprumut pe care o maninc in cinci minute.Vinde termoelectrica foarte bine si dupa cui o va vinde o poate ace profitabila sau ne incalzim la baterii solare?Impoziteaza dobinzile , cei cu bani multi ii duc afara si cei care ramin in tara nu mai sii tin in banca deoarece nu are sens , ca nu te ajuta cu nimic sa bati inflatia nici pina acum nu te-ajutat cine stie cit acum iti i-a si putinul ala ...Si tichetele subiect deja discutat nu ii va aduce bani in plus din contra in minus plus someri.
Nu am auzit nimic de restructurari in aparatul lor stufos de administrare , nu am auzit de austeritate la parlament, a da ar face o economie substantiala daca contabili in loc sa declare acelasi lucru in 6 locuri ar declara in cel mult doua .

Mai incompetent decit guvernul asta nu cred ca au mai fost pina acum. Suntt saraci si in declaratii politice fac totul in forta si fara sa tina cont de nimeni .Nu cred ca au habar nici de constitutie deoarece sa tai din pensiile oamenilor este putin necostitutional, sa le fie rusine pur si simplu poporul poate nu ii omoara dar ii injura si ii dispretuieste .Dar pe linga toate astea are o gaura mare care o astupa de noi restul poporului. Unde este gaura asta nu stiu dar tot arunca in ea cu bani cu nesimtire si tare mi-e teama ca nu salariile bugetarilor sau pensiile ar fi gaura asta

  Inapoi la articolul Ce angajamente si-au luat guvernantii in fata FMI si a Comisiei Europene

Setari Cookie-uri