Comentarii pe articolul Top 10 salarii in institutiile publice. Afla unde platea Statul cel mai bine


Salarii de " mizerie"

la 18 Mai 2010, ora 16:22
Daca noi consideram ca s-a facut apel la solidaritate daca as fi prm ministru as stabili care este nivelul cel mai mare care poate sa plateasca romania unui de,nitar de cel mai inalt rang si sub acel salariu sa se incadreze toti cei din sistemul bugetar . Eu consider ca plecand de la 5 000 lei cel mai mare salariu in jos sa se calculeze pana cand se va ajunge pana acolo unde se poate trai cat de cat decent . Atentie numai in sectorul BUgetar.
Flori Ancu la 19 Mai 2010, ora 09:55
Ce intelegi tu prin trai cat de cat decent?????
Bugetarii nu sunt chiar toti niste incompetenti lenesi asa cum Guvernul Boc v-a inoculat la toti.
In legatura cu articolul acesta, de ce nu se spune clar ca suma data ca exemplu reprezinta cel mai mare salariu platit. Dar oare, cati amarati cu 600 ron pe luna or fi pe langa ei in acele ministere.
De ce voi astia care lucrat in mediul privat nu amintiti niciodata de evaziunea fiscala a patronilor vostri? Fiti sinceri si recunoasteti ca 80% din patronii din Romania platesc pe cartea de munca salariul minim garantat, de 600 ron, din care platesc impozite si asigurari, restul de salariu (de 2-3 ori mai mare) de unde provine, este el oare impozitat??? Deci, cine aduce mai multi bani la stat din impozite, bugetarii sau voi, angajatii din mediul privat?
Ioana la 19 Mai 2010, ora 11:43
Pai e normal sa gandesti asa cand nu ai habar despre cum se lucreaza acolo, cat se invata pentru a ajunge intr-o functie f bine platita si de cata experienta ai nevoie. sunt curioasa daca tie ti-ar conveni sa lucrezi, de exemplu, la curtea de conturi si sa iti asumi raspunderea postului dupe ce ti-ai tocit coatele la 15 cursuri de specializare platite de tine si sa castigi 5000 lei. dar dupa ce termini decat liceul sunt convinsa ca aceasta este mentalitatea ! ! !
Dan Bica la 20 Mai 2010, ora 20:41
Adevarul ....ca cei de la "STAT"...sunt cam lichele .....
la 25 Mai 2010, ora 13:06
Cei mai multi dintre bugetari au ajuns cu pile sa lucreze in institutiile publice,exclus invatamant si sanatate,eu am lucrat in mediu privat ,am studii superioare ,firma a dat faliment din cauza darilor la stat care trebuia sa sustina pe bugetarii cu super sporuri,acolo pe un loc de munca e o persoana nu doi ca la buget caci patronul nu-si permite din bugetul sau asa ca daca se fac reduceri nu fiti suparati pe cei din mediul privat cautati un job in acelasi mediu sa vedeti cum e ,trebuie sa dati cu adevarat concurs sau proba de lucru.

  Inapoi la articolul Top 10 salarii in institutiile publice. Afla unde platea Statul cel mai bine

Setari Cookie-uri