Comentarii pe articolul Un restaurant pe saptamana: Ce mananca brasovenii si targumuresenii


despre ciorbe

Alexandra Serbanescu la 24 Mai 2010, ora 14:35
Pentru domnul George Butunoiu

Cum pot avea rstaurantele mai multe feluri de ciorba intr-o zi?
Simplu ..se face o ciorba numai din legume si in functie de preferinta clientilor se adauga carnea din care se presupune ca e facuta acea ciorba ( pui, porc, vita) .Si asta nu este un secret , dar trebuie sa cunosti cate ceva din "secretele" bucatariei de restaurant.S-au exista "pachetele " cat o portie de ciorbita congelata care se incalzesc la cerere .Sfatul meu e sa va documentati-va un pic inainte sa criticati, ca e usor sa "arunci" cu "cioba" in bietele restaurante ., dar nu e frumos .
Multumesc .

D Bogdan M la 5 Iunie 2010, ora 04:17
Practica aceasta este mizerabila... este o bataie de joc la adresa clientului care iti plateste salariul.

  Inapoi la articolul Un restaurant pe saptamana: Ce mananca brasovenii si targumuresenii

Setari Cookie-uri