Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Ce parere aveti despre noul brand turistic al Romaniei?


ce fel de gradina???

Ana Ana la 29 Iulie 2010, ora 13:13
sumar ,sumar ,sumar .... nu imi spune nimic ... nici culoarea , nici textul nici joaca literelor ... ma indeamana sa explorez ,sa ma uit ... insa unde e reclama?cu ce putem iesi in fatza ?.. ar trebui intai sa ai cu ce prin care ne deosebim de vecinii nostri posesori si ei de carpati ... ..... ... sau vindem blana ursului din padure... ?? o fi mers pina acum !!...ii urez sucucess ...mi-ar place sa gresesc ....
Olaneanu Mihaela la 29 Iulie 2010, ora 15:14
sincera sa fiu,acest nou brand,al catelea oare?,da dovada de mult cretinism.ce promovezi stimata doamna?mizeria care domneste la tot pasul,mult trambitatele autostrazi sublime prin absenta lor,muntele care a fost defrisat in multe locuri definitv cu largul concurs al mafiotilor care ne conduc,hotelurile litoralului care mai au un pic si se prabusesc,statiunile balneoclimaterice lasate in paragina pentru a le putea vinde la un pret 0 clientelei politice indiferent de culoare si lista ar putea continua.frumoasa tara a fost,pacat ca de 20 de ani ne conduc niste imbecili pe care tot noi i-am ales din lipsa de alternativa.
Alexandru Cornelia la 29 Iulie 2010, ora 20:14
o porcarie mare! bani cheltuiti degeaba,cand puteau fi folositi in restaurarea atator vestigii istorice......sau pentru autostrazi omenesti,ori canalizari in atatea sate necivilizate....dar interesele lor meschine sunt mai presus de toate! iar la noi nu exista legi pentru unii.....doar pentru prostii fara bani!
nu stiu cat va mai indura acest popor ,atata batjocura din partea celor de la putere! pana cand?????
Calinoiu Nicu la 29 Iulie 2010, ora 22:33
pai,bai nuty ,cam scump,dincolo era mai ieftin.se putea gasi cv care sa-i atraga/chinezi,macarcaci sint 1/4din populatia globului!
Constantin Arhip la 30 Iulie 2010, ora 11:40
Lips total de implicare, oameni cretini si marionete la conducere, așa ne trebuie, nu ne vindem tara o dam pe degeaba, apropo turism de calitate vezi la vecinii nostrii Bulgari , bravo lor rusine Elena.

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Ce parere aveti despre noul brand turistic al Romaniei?

Setari Cookie-uri