Comentarii pe articolul Vezi cu cat au scazut veniturile Orange in primul semestru


in pas cu timpul

Mariana Mircea la 29 Iulie 2010, ora 17:44
orange ca de fapt si alte companiii de telefonie mobile nu iau in calcul apartenenta romaniei la ue.fiind una dintre pionierele telefoniei mobile pe piata romaneasca,ar fi trebuit sa ia la modul cel mai serios in calcul "ofertele de comunicare ale romanilor cu vest-ul europei"nu cu cerintele tineretului nostru teribilist de comunicare,muzica si altele...,si cred ca ar fi avut de castigat mai mult de la cei care sunt departe de casa si ar fi dorit macar sa se auda la un pret mai mic(sau macar sa-si scrie sms-uri.ori de-a lungul timpului nu stiu ca ,orange sa fi facut astfel de oferte.cu regret , sunt una dintre cei care urmeaza sa renunt la serviciile lui in cel mai scurt timp.
Deliu Daniel la 30 Iulie 2010, ora 19:26
Nu-i de mirare ca scad profiturile orange atat timp cat nu ofera servicii bune si ma refer la internet si mai ales cand dumnealor te tin cu deasila in reteaua lor chiar daca s-a adoptat legea care iti permite sa te retragi fara sa fii penlizat. Mi-au zis ca nu-i valoare fixa si nu este mai mare de 100 de euro si deci nu ma poate deconecta fara a platii penalitati in continuare. Rusine Orange. Credeam ca esti o firma serioasa. La revedere.

  Inapoi la articolul Vezi cu cat au scazut veniturile Orange in primul semestru

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile