Comentarii pe articolul Un Restaurant pe saptamana: La Gondola - un fel de Burebista italienesc (o cronica subiectiva)


incredibl

Gasan Denis la 20 August 2010, ora 12:09
daca e adevarat e o prostie mare. Dar nu as avea de ce sa nu cred!
iar cu bonul m-ati dat jos - sper ca cineva de la fisc sa citeasca, si sa faca ceva!
Constantinescu Radu la 20 August 2010, ora 17:10
Crunta bataie de joc. Cineva care se plange ca existe coruptie trebuie sa ia masuri. Cata frauda face un chioscar fara autorizatie in 2 luni, fac astia fac in doua ore.
Intr-o tara civilizate erau pedepsiti aspru de clienti, ei sunt cei mai in masura sa falimenteze un astfel de loc. Dar cum in Romania figurile primeaza....asteptam sa ia masuri o persoana avizata!
Tudor Valentin la 22 August 2010, ora 12:38
Ciudat cum te repezi asa, de parca ai primi ceva daca te bagi si tu in seama. Despre articol , ce sa spun, asazisul critic culinar, d-l Butunoiu(parca) este mai mult decat subiectiv si bineinteles si prost(informat). Daca are ceva cu oameni de acolo , macar sa scrie adevarul, nu adevarul lui. Cred eu ca profita de scoaterea calomniei din codul penal si atunci crede ca poate scrie orice!
Intr-o tara civilizata traim si noi dar se pare ca nu toti vad asta , d-le Constantinescu Radu. Si ne mai miram de ce suntem priviti asa de rau din afara !!!
multumesc
Pavelescu Magdalena la 23 August 2010, ora 20:09
Fratilor !.............nu aveti bani stati acasa................145 roni nu sunt multi pentru
a te simti bine in mijlocul naturii,....sau luati-va mancare la pachet.....
Este rusinos sa citim rasfaturi pe internet.Poate aveti alt motiv de va luati de acest restaurant.
Eu am fost acolo si serviciul este ireprosabil si nu mi s-a parut nici scump.In alte parti.........te decapiteaza de bani .Macar de aici am plecat satula.NU mai comentati prostioare pentru ca toata lumea stie ce restaurant bun este si primitor.
Sa auzim de bine.
Simionescu Cristina la 26 August 2010, ora 14:07
Mi-a plcut articolul (i altele pe care le-am mai citit pe tema asta). Cu rpivire la "plata pentru servicii", n fine ... asta este peste tot. Problema e c serviciile sunt cu adevrat proaste n astfel de locuri, chelnerii blazai (ca s nu zic scrboi) dac nu vd c parchezi "ML"-ul/ "Q7"-le sau "X5"-ul n "buza" restaurantului, dac-l ai, devin de-a dreptul libidinoi ... Nici mncarea nu e grozav, cum ar trebui s fie pentru un aa-zis "restaurant de lux", iar personal am o problem cu vinurile: n principiu listele cuprind vinuri romneti bune, care sunt cele mai ieftine i vinuri strine proaste, evident cele mai scumpe. Pe primele nu le vei gsi binenele, iar pe cele din cea de-a doua categorie, recomandate de chelneri cu preuri ncepnd de la 100 RON sticla le vei gsi n supermarket-uri n "coada" coleciei. O alt problem este c n foarte puine locuri (i nu vorbesc acum de Gondola, dei am fost acolo i parc aveau) nu servesc vin la pahar (un vin bun, bineneles, chiar dac ar fi "vinul casei"), ceea ce mi se pare o lacun imens n restaurantele romneti ... mai ales cele care se dau cu "specific italian" ori "franuzesc". n Frana, de ex. am luat o mas tipic la un restaurant gourmet, iar la fiecare fel de mncare ni s-a recomandat un alt fel de vin (cte un pahar, firete). Iar masa COMPLET (inclusiv desert i vinul pentru desert) a costat 35 EUR de persoan, aa c 145 RON/pers pentru o mas la Gondola, constnd n paste ieftine de la supermarket i un vin prost mi se pare mult ...


Nikoleta la 2 Octombrie 2010, ora 23:49
Mai lasati comentariile de prost gust! Daca nu va convine nu va mai duceti si mancati acasa.Restaurantul LA GONDOLA este un restaurant pt persoane civilizate care stiu ce inseamna bunul gust! Dar cum voi nu aveti o chifla in buzunar nu stiti decat sa comentati.Eu ma duc mereu acolo si au o mancare exceptionala
la 4 Octombrie 2010, ora 11:10
Locatia nu e deloc rea, dar doamna patron isi bate joc de clienti!!!
Am organizat un eveniment acolo si s-a purtat cum nu se poate mai execrabil... adica dupa ce am dat un avans au aparut cheltuieli "ascunse" si ne-negociabile... Jaf la drumul mare!!! Iar factura si chitanta????? Din pacate nu exista asa ceva la ei! La cate fitze are madam ar trebui sa primeasca un control surpriza de la fisc ceva!!!!

  Inapoi la articolul Un Restaurant pe saptamana: La Gondola - un fel de Burebista italienesc (o cronica subiectiva)

Setari Cookie-uri