Comentarii pe articolul De ce merg romanii la concerte in strainatate: Cele mai cautate spectacole


snobul parvenit și Romnia sec. XXI

Paliga Sorin la 20 August 2010, ora 14:14
Principalul motiv e snobismul și parvenitismul. Snobul parvenit, categorie destul de numeroas și cu bani mulți, nu se simte bine la Ateneu ori la Sala de concerte radio, unde-l cunoaște lumea și, evident, adoarme dup 10 minute de Bach ori de Beethoven. Se face de rs. Undeva peste hotare, unde nu-l cunoaște nimeni și, dac l-ar cunoaște, nu ar da doi bani pe el, se simte bine. Plus c, ajuns acas, are ce povesti amicilor: b, am fost la Viena, b ce sli de concert au ia, nu ca la noi, jeguri etc. etc.
Eu, profesor, nu m-am putut duce la Festivalul Enescu deoarece nu am avut bani de bilete. Acum, prin grija marilor și nțelepților conductori, am și mai puțini, mulțumesc frumos.
E o diferenț, nu? De ce m-ar aprecia pe mine parvenitul de Dmbovița? Ce-i pot oferi eu lui? Pfui, profesor amrt de Romnia, fi-meu, domle, studiaz la Roma, la Londra... Sun altfel, nu?
Urez succes firmelor de turism care foer pachete snobilor parveniți din Romnia, au mulți bani și, cum altfel, fac o minunat propagand Romniei.
Felicit Wall Street Romania pentru asemenea inspirate comentarii.

  Inapoi la articolul De ce merg romanii la concerte in strainatate: Cele mai cautate spectacole

Setari Cookie-uri